Алла Мазур: «Ми почнемо нову тисячолітню історію»

У новому відеоролику ведуча ТСН натхненно розповіла, за що любить свою Батьківщину.

Поділитися:

Лідія Таран розповіла про свою любовДо 25-річчя Незалежності України канал 1+1 підготував особливий проект, щоб показати, яка прекрасна і унікальна наша Батьківщина.

Ведуча ТСН Алла Мазур у новому ролику для телеканалу 1+1 розповіла, чому захоплюється своєю Батьківщиною. На думку Алли Мазур, в Україні на одній землі зібрані усі дива світу.

Тому, можливо, в нас ніколи не виникало бажання зазіхнути на щось чуже, бо в нас свого вистачає з головою, - каже ведуча.

Алла Мазур зворушено розповіла, що любить українців, за те, що вони не завойовники. Вони вміють хазяйнувати та щиро кохати, однак ніколи не простягали руки до чужого.

Нагадаємо, що нещодавно канал 1+1 опублікував бекстейджі ролика, присвяченому 25-річному ювілею Незалежності України, де Катерина Осадча, Ольга Фреймут, Руслан Сенічкін, Наталя Мосейчук, Юрій Горбунов та Алла Мазур зізнаються, що змушує їх пишатися Україною.

24-го серпня телеканал 1+1 покаже спеціальний проект Океан Ельзи. Без меж – телеверсію концерту гурту в Дніпрі у рамках Світового туру 2016-2017 та документальний двосерійний фільм Україна. Повернення своєї історіі виробництва 1+1 Продакшн.

Телеканал 1+1 турбується, щоб ви оригінально привітали своїх рідних та друзів з Днем Незалежності України, тому підготував серію святкових картинок. Завантажуйте яскраві патріотичні малюнки та вітайте близьких людей в соцмережах.