На День Незалежності оголосять, де буде проходити Євробачення 2017

Євробачення 2017: На День Незалежності оголосять, де буде проходити Євробачення 2017
© Фото: @stanislav_antipov

24 серпня стане відомо, в якому місті будуть проводити пісенний конкурс Євробачення 2017.

Поділитися:

3 причини, чому Київ, Дніпро й Одеса не готові приймати Євробачення 2017Україна визначиться з містом-господарем Євробачення 2017 до Дня Незалежності. Саме 24 серпня стане відомо, яке місто переможе у битві за право приймати пісенний конкурс. Про це заявив заступник генерального директора НТКУ Олександр Харебін, передає 5 канал.

За можливість проведення міжнародного пісенного конкурсу наразі змагаються три міста - Київ, Дніпро, Одеса, однак, як стверджують організатори, кожне місто має низку недоліків.

Україна фактично не має арени, сцени, на якій може бути проведений конкурс. Тобто безапеляційно ми не могли сказати ні у травні, ні в червні, ні в липні, що Київ або Львів, або Одеса, або будь-яке інше місто в Києві, в Україні мають можливість провести конкурс, – зазначив Харебін.

Олександр Харебін пояснив, що наявність чи необхідність конкурсу була викликана тим, що не було готовності арени та зацікавленості міст у проведенні конкурсу.

Поки Організаційний комітет з питань підготовки та проведення в Україні у 2017 році пісенного конкурсу Євробачення вирішує, в якому місті буде проводитися Євробачення 2017, в Кабіміні вже визначилися з сумою, яка необхідна для конкурсу. Читайте, скільки коштів виділить Україна на проведення Євробачення