У важкі моменти син Алли Мазур наспівує мамі «Я не здамся без бою»

У важкі моменти син Алли Мазур наспівує мамі «Я не здамся без бою»
1plus1.ua Фотографія: Ведуча ТСН. Тиждень Алла Мазур

Ведуча ТСН. Тиждень Алла Мазур розповіла, що в її родині багато пов’язано з творчістю «Океан Ельзи».

Поділитися:

MONATIK, Pur:Pur та Viviеnne Mort розповіли, як на них вплинула творчість «Океан Ельзи»Телеканал 1+1 запрошує відсвяткувати День Незалежності України разом з гуртом Океан Ельзи. 24 серпня о 22:45 канал покаже телеверсію концерту гурту в Дніпрі у рамках «Світового туру 2016-2017».

Супроводжувати концертні номери гурту «Океан Ельзи» будуть сюжети про українців з різних куточків нашої країни, на чиє життя вплинула творчість гурту.

Ведуча ТСН. Тиждень Алла Мазур розповіла, що у неї з сином є особлива традиція, яка пов’язана з піснями легендарного українського гурту.

Коли буває важко, син мені наспівує «Я не здамся без бою». Ми вкладаємо у цю фразу свій інтимний сенс, - щиро поділилася ведуча.

Алла Мазур каже, що, слухаючи музику «Океан Ельзи», виникає відчуття, ніби доторкаєшся до дуже якісного справжнього мистецтва. Ведуча впевнена, що якби кожен робив свою роботу з такою ж вимогливістю, то Україна дуже швидко опинилися б у тій цивілізованій Європі, до якої прагне.

Для мене усі пісні Святослава про любов. Любов таку велику і сильну, що нею можна огорнути всю Україну і кожного окремо.

Відомі українські музиканти також розповіли, як на їхнє життя вплинула творчість легендарного українського гурту «Океан Ельзи».

Святкуйте День Незалежності разом з «Океан Ельзи». Вмикайте телеканал 1+1 о 22:45 та насолоджуйтеся композиціями улюбленого гурту.