4 весілля: На проекті відбудеться вокальний "батл"

4 весілля: На проекті відбудеться вокальний "батл"

Сьогодні о 22.00 телеглядачі "1+1" стануть свідками справжньої вокальної битви між учасницями реаліті-шоу 4 весілля

Поділитися:

 Відразу дві наречені сьогоднішнього випуску - співачки.

За головний приз - "медовий місяць" в теплій країні - сьогодні будуть боротися пари з міста Броди Львівської області, Енергодару Запорізької області, Болграда Одеської області та Черкас.

Катерина і Роман з Енергодара вибрали для свого весілля музичну тематику і бірюзовий дрес-код. Скрипкові ключі і ноти будуть прикрашати не тільки зал, машини та столи в ресторані, але і весільний торт. Це й не дивно, адже наречена - музикант. Своєму коханому вона приготувала особливий сюрприз - написала пісню, яку виконає на весіллі вперше.

Постарається здивувати конкуренток своїм вокалом і наречена з Черкас Ірина, яка також виконає композицію на своїй церемонії. Улюблені квіти Ірини визначили тематику весілля і навіть стиль сукні. Наречений Ірини Вадим подарував їй букет білих троянд, коли робив пропозицію, тому ці квіти стануть головною прикрасою церемонії.

Весілля Лілії та Романа з м. Броди, яке телеглядачі теж побачать сьогодні, відбудеться в справжньому старовинному палаці, "перлині" Львівської області - Підгорецькому замку, де знімався фільм "Д'Артаньян і три мушкетери". Цікаво, що за легендою, в цьому замку досі мешкає привид графині, якій він колись належав.

Не менш красивою буде і церемонія пари з міста Болград Одеської області, яка відбудеться на винному заводі. Винний дух Бессарабії, виноградна лоза в якості декору і старовинні болгарські традиції стануть "родзинками" цього весілля.

З чотирьох неймовірних весіль з оригінальними сценаріями, зворушливими церемоніями і несподіваними місцями проведення нареченим належить вибрати найкращу, виставляючи бали своїм конкуренткам. А це значить, що дівчатам-учасницям доведеться знайти компроміс між справедливістю і бажанням виграти, оскільки, високо оцінюючи весілля суперниць, вони самі зменшують свої шанси на перемогу.

Наречена, чиє весілля отримає найбільшу кількість балів саме сьогодні, вирушить у весільну подорож зі своїм чоловіком до Ізраїлю.

Хто це буде, телеглядачі дізнаються вже сьогодні ввечері в реаліті-шоу 4 весілля.