Наречена у проекті 4 весілля здивувала гостей довжелезною фатою (ВІДЕО)

Наречена у проекті 4 весілля здивувала гостей довжелезною фатою (ВІДЕО)

У вівторок 15 березня о 22.00 в найпозитивнішому романтичному реаліті-шоу "4 весілля" знову зіткнуться між собою чотири наречені, які прагнуть перемоги понад усе, і чотири жіночі характери.

Поділитися:

У вівторок 15 березня о 22.00 в найпозитивнішому романтичному реаліті-шоу 4 весілля знову зіткнуться між собою чотири наречені, які прагнуть перемоги понад усе, і чотири жіночі характери.

Кожна з учасниць мріє отримати заповітний приз - весільну подорож. Переможниця наступного випуску разом зі своїм нареченим вирушить у незабутню подорож до спекотного Тунісу.

15 березня боротьба за перемогу в реаліті-шоу 4 весілля досягне свого апогею, адже в одній програмі зустрінуться відразу три наречені в сукнях кольору айворі, кожна з яких неодмінно намагатиметься довести іншим, що саме вона заслуговує на перемогу.

"Я думаю, дівчата будуть не по сраведлівості судити. Кожна з них хоче виграти, і я теж", - каже учасниця реаліті-шоу 4 весілля Лілія.

Цікаво, що дві пари наступного випуску знайшли своє кохання в інтернеті. Початок їх щасливої історії поклало просте привітання в соціальній мережі.

Телеглядачі побувають на вишуканій церемонії одруження в Хмельницькому, яка відбулася на березі річки і "переросла" у велике гуляння, де разом з молодятами та гостями танцювали міми, українські козаки і навіть арабський шейх. Цікаво, що за меню на весіллі відповідав наречений, оскільки за професією він шеф-кухар.

4 весілля побуває і на грандіозному весіллі в Полтаві, де будуть неперевершені українські галушки, без яких не проходить жодне свято в Центральній Україні, а також видовищне фаєр-шоу у супроводі барабанів.

Конкуренцію нареченим з Полтави та Хмельницького складе дівчина з міста Чернівці, яка вирішила оформити своє весілля у кольорі пристрасті - червоному. "Родзинкою" її весілля стала італійська кухня.

Наречена з Києва, чиє весілля телеглядачі також побачать наступного вівторка, здивувала гостей, одягнувши одночасно дві фати. Довжина однієї з них склала цілих 2,5 метра.

Справжнє українське гуляння з полтавськими галушками, дві фати на одному весіллі, "червоне" весілля з італійською кухнею та кулінарні шедеври від нареченого-шеф-кухаря - все це побачать телеглядачі в наступному випуску 4 весілля 15 березня о 22.00 на телеканалі 1+1.