Дорофеєва #настилі і Осадча з крильцами: Найяскравіші образи найгучнішої вечірки вересня

Дорофеєва #настилі і Осадча з крильцами: Найяскравіші образи найгучнішої вечірки вересня
Фото. Дарія Шрамко

Солістка гурту Время и стекло і засновниця OhMyLook! влаштували у Києві подорож до Азії без 15-годинного перельоту.

Поділитися:

Вчора, 13 вересня, Надя Дорофеєва і Лера Бородіна звели з розуму столицю відкриттям магазину одягу SO DODO. На його полицях представлені молоді корейські бренди, яких досі було не знайти на території України, а трохи згодом з'явиться лінія одягу its my DoDo, яку Надя планує випускати в колаборації з улюбленими українськими дизайнерами.

Винуватиці відкриття і головні #dodogirls Надія Дорофеєва і Лера Бородіна

Для співачки цей проект став втіленням великої мрії, до якої вона йшла довго й усвідомлено. Тож кожну річ для магазину вона разом із Лерою вибирала особисто. Подія викликала інтерес як серед друзів дівчат «по сцені», так і серед професіоналів модної галузі. 

А чому саме Корея? Тому що зараз Корея посідає передове місце у всіх видах дизайну. Від одягу і косметики до архітектури. Та й взагалі, у всіх сферах! Побувавши там, я переконалася в цьому остаточно, - пояснює Надя.

Катя Осадча завітала на подію з грайливою прикрасою у формі крилець

Олена Шоптенко обрала для заходу класичний чорний

Володимир ДантесНадя Дорофеєва зворушила спогадами про перше знайомство з чоловіком прийшов підтримати дружину 

Як ділять Надю чоловік  Володимир Дантес і партнер Дорофеєвої по Танцях з зірками Женя Кот?  Дивіться вже цієї суботи у Світському житті на 1+1. 

Учасник Голосу країни Костя Дмитрієв, який наразі виступає під псевдонимом Constantine

Женя Кот і Костя Дмитрієв

Танцювальна машина для запальних баттлів UFO Catcher і k-pop в діджей-сеті від Наді Дорофєєвої змусили рухатися навіть  нетанцующих! Кілька особливих рухів продемонстрував гостям вечірки учасник Танців з зірками Женя Кот.

Володимир Дантес, Надія Дорофеєва, The HardKissСолістка The Hardkiss зізналася, чому хвилювалася за виступ Камалії під пісню свого гурту і Лера Бородіна

Стиліст каналу 1+1 Ольга СлоньХто «наставив роги» партнеру Полякової та з чого створена найхрупкіша сукня Дорофеєвої: Оновлений стиль Танців з зірками надала перевагу незвичному комбінезону і взуттю з принтом

Засновник та голова комітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська 

У цей вечір Лера і Надя вирішили, що гості мають просто відпочивати, веселитися, ласувати морозивом від кафе Вьетнамский привет, пригощалися блакитним вином від Cava.ua  і танцювати, тому прибрали всі речі з полиць.

Головний редактор 1plus1.ua Дарія Меланьїна

А щоб навіть після танців з шампанським всі чудово виглядали,  майстри салону DODO G.Bar в чотири руки робили їм свої найяскравіші фішки.

Відсьогодні шоурум SO DODO (вул. Мечнікова, 6) працює в звичайному режимі і чекає всіх, хто хоче приміряти одяг корейських дизайнерів.