На 1+1 з’явиться нове гумористичне шоу від студії Квартал 95

Прем’єра проекту «Ігри приколів» на 1+1 відбудеться 29 вересня.

Поділитися:

Студія «Квартал 95» та Drive Production розпочали роботу над новим гумористично-розважальним україномовним шоу «Ігри приколів», в якому 11 акторів, зірок Ліги сміху, гратимуть веселі скетчі на побутові, культурні, соціальні, політичні теми, зрозумілі та близькі мільйонам українців.

У кожному випуску «Ігор приколів» телеглядачі побачать 6 скетчів, за допомогою яких творці проекту пропонують подивитися на часом непросту реальність, як на своєрідні ігри приколів. Веселі пародії на відомі телевізійні шоу, незвичайні інтерпретації музичних хітів, оригінальні номери, присвячені чергам за біометричними паспортами, українським автошляхам, львівському сміттю, футболу та Лізі чемпіонів, «мінімалці 3200 грн», дивовижним екскурсам у світову історію тощо, допоможуть глядачам з гумором подивитися на нагальні питання українців.

Ролі в музичних та ігрових номерах виконають популярні актори Ліги сміху: зірка Танців з зірками Юрій Ткач, Олександр Станкевич, Тарас Стадницький, Андрій Рибак, Олександр Степаненко, Ірина Сопонару, Тетяна Песик, Анастасія Оруджева, Михайло Денісов, Віктор Розовий та Святослав Антіпов.

Ведучий та один з акторів проекту – Ігор Ласточкін, тренер Ліги сміху, ведучий Розсміши коміка та фронтмен команди Ліги сміху «Дніпро».

Цікаво, що зйомки проекту проходять в компактному глядацькому залі з двома сценами, на одній з яких демонструються переважно музичні номери, на другий - ігрові скетчі. Крім того, декорації, в яких, розігруються скетчі, максимально наближені до реальності, що створює ефект повного занурення.

Шоу виходитиме в ефір 1+1 щоп'ятниці з 29 вересня.