Актор Марк Дробот: Найкращі фільми, цікаві факти та біографія актора

Центральна лікарня: Біографія, цікаві факти та фільмографія актора Марка Дробота

Незвичні хобі Марка Дробота та перший лікарський досвід в серіалі Центральна лікарня.

Поділитися:

Ахтем Сеітаблаєв: Мені було ніяково, коли бачив себе в дзеркалі в білому халатіІз 4-го липня на 1+1 стартував новий мелодраматичний серіал Центральна лікарня, де одну з головних ролей – провідного хірурга та улюбленця жінок Максима Красовського – зіграв український актор театру та кіно Марк Дробот.

БІОГРАФІЯ МАРКА ДРОБОТА

Марк Дробот народився 27 серпня 1986 року в Києві. У 2010 році закінчив Київський театральний інститут ім. Карпенка-Карого.

Із 2005 року працює в Київському академічному Молодому театрі.

У 2015 році за роль Вурма у виставі «Підступність і кохання» Марк Дробот отримав премію «Київська Пектораль»  у номінації «За краще виконання чоловічої ролі другого плану».

Станіслав Боклан: Біографія, особисте життя та найкращі фільмиЦІКАВІ ФАКТИ З ЖИТТЯ МАРКА ДРОБОТА

У вільний від роботи час Марк Дробот займається верховою їздою, вокалом і танцями.

У серіалі Центральна лікарня Марк Дробот вперше зіграв хірурга. За словами актора, роль давалася не легко. Єдине, що допомагало краще перевтілитися у лікаря, – тематичні фільми та книги.

У серіалі Центральна лікарня медицина – це не головне. Більше значення мають стосунки між персонажами. Мій герой Максим – це теж Марк, лише в білому халаті, – каже актор.

ФІЛЬМОГРАФІЯ МАРКА ДРОБОТА

Марк Дробот знявся у близько 30 фільмів. Серед найуспішніших – Центральна лікарня, Хазяйка та Київський торт.

Ольга Гришина: біографія, особисте життя і кар'єра актрисиЦентральна лікарня (2015) – серіал про людські стосунки в обрамленні медичної проблематики. У центральну лікарню провінційного міста, де одним із провідних лікарів-хірургів працює молода, красива та вольова жінка Маргарита Сергіївна (акторка Ольга Гришина), приїздить талановитий лікар-хірург Рустам (актор Ахтем Сеітаблаєв). Маргариту і Рустама пов’язує давній роман ще зі студентських часів. Почуття між давніми закоханими спалахують з новою силою, і Маргарита Сергіївна опиняється перед непростим вибором – пробачити чи ні кохання свого життя.

Хазяйка (2016) – драма виробництва 1+1 Production, в якому розповідається історію жителів провінційного міста Аніканово, яким керує сильна і маніакально одержима владою хазяйка шахти "Алмазная" Аліна Хмелевська.

Київський торт (2014) – серіал, в якому за сюжетом до Києва приїжджає провінціалка з Гайсина. Столиця України стає для молодої дівчини перевалочним пунктом на шляху до її мети – Америки, куди їй відкрили «грін-карту». Всього лише 20 годин очікування літака відокремлюють її від мрії. Але на вокзалі вона зустрічає двох молодих людей, які втягують її в низку авантюрних і романтичних пригод. Із Марком Дроботом на знімальному майданчику також зіграв популярний ведучий 1+1 Юрій Горбунов.

Дивіться новий український серіал Центальна лікарня – 12 серія онлайн.