Актриса Ольга Гришина розповіла про свого чоловіка та як виховує п'ятирічну доньку

Ольга Гришина: Особисте життя та зйомки серіалу Центральна лікарня
Ахтем Сеітаблаєв і Ольга Гришина на зйомках серіалу Центральна лікарня.

Ольга Гришина зізналася, чим займається її чоловік і що найбільше налякало актрису під час зйомок Центральна лікарня.

Поділитися:

Українська актриса Ольга ГришинаОльга Гришина: біографія, особисте життя і кар'єра актриси відповіла на каверзні запитання своїх прихильників під час конференції КП в Україні. Ольга Гришина зізналася, чим займається її чоловік, як  виховує доньку, в яких фільмах хоче знятися та що її найбільше налякало під час зйомок серіалу Центральна лікарня.

ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ ОЛЬГИ ГРИШИНОЇ

Чоловік Ольги Гришиної – творча особистість – він працює артистом і режисером. Його ім’я актриса не розголошує, адже переконана, що не варто розповідати подробиці особистого життя.

Ольга з чоловіком виховують п’ятирічну донечку. У їхній сім’ї не прийнято дивитися телевізор. Донька Ольги Гришиної ніколи не бачила маму на екрані, проте вона добре знає, що її батьки – актори.

Моя донька була на знімальному майданчику серіалу Центральна лікарня, проте вона ніколи не хотіла зніматися у кіно, – зізнається Ольга Гришина.

Актриса не зареєстрована в соцмережах. Вона часто ніяковіє, коли виникають незручні ситуації з прихильниками.

За словами Ольги Гришиної, на вулицях її впізнають не часто, тому вона спокійно гуляє Києвом і користується громадським транспортом.

ЗАПИС У ТРУДОВІЙ КНИЗІ – САНІТАРКА

У серіалі Центральна лікарня актриса вперше зіграла хірурга. Проте вона впевнено відчувала себе в білому халаті. Мама актриси – медик, тому Ольга Гришина часто спостерігала за роботою лікарів і проведенням операцій.

У 14 років у мене з’явився запис у трудовій книжці – санітарка. З дитинства я вміла робити уколи, мені подобалося допомагати лікарям, – пригадує актриса.

У серіалі Центральна лікарня для Ольги Гришиної найстрашніше було зіграти сцену, де вона робить жінці непрямий масаж серця.

Я дуже хвилювалася, щоб не завдати їй болю. На майданчику мене консультував медик. Він був дуже прискіпливий, тому цю сцену довелося знімати довше, ніж я б того хотіла. Наступного дня у мене дуже боліли руки, – каже Ольга Гришина.

Ексклюзив зі знімального майданчика: Як проходили зйомки серіалу Центральна лікарня4 ФАКТИ ПРО ОЛЬГУ ГРИШИНУ

"Я дуже хочу, щоб мені запропонували таку роль, заради якої мені треба буде схуднути, навчитися керувати автівкою чи їздити верхи".

"Із 5-річного віку я займалася танцями, тому сцена мене не дуже лякала".

"У кіно почала зніматися ще до того, як потрапила в театр. На кіностудії ім. О. Довженка мене побачив режисер і запропонував стати однієї з головних героїнь у його фільмі".

"Я люблю в'язати гачком. Можу це робити навіть у перерві між зйомками простісінько на знімальному майданчику".

Нагадаємо, що серіал Центральна лікарня – новий український серіал про людські стосунки в обрамленні медичної проблематики. Актриса Ольга Гришина зіграла одну з головних героїнь – провідного хірурга Маргариту Главатських, яка через декілька років зустрічає чоловіка, якого раніше кохала. Почуття між давніми закоханими спалахують із новою силою, і Марго опиняється перед непростим вибором – пробачити чи ні кохання свого життя.

Дивіться новий український серіал Центальна лікарня – 18 серія онлайн.