Зірковий дайджест: Щасливі голлівудські пари, де вона вища за нього

Зірковий дайджест: Щасливі голлівудські пари, де вона вища за нього
https://www.instagram.com/rosiehw/

Перед силою кохання зникають будь-які стереотипи.

Поділитися:

Хто сказав, що ідеальний чоловік повинен бути широкоплечим, високим та м'язистим? Це все стереотипи, які з роками насаджувалися у фільмах і рекламі. Справжній принц – це той, що вміє кохати незважаючи ні на що. Зіркові пари є підтвержденням цьому. 

ДЕННІ ДЕВІТО та РЕА ПЕРЛМАН

Уже понад сорок років комедіант Денні ДеВіто живе в шлюбі з акторкою Реєю Перлман. Вони обоє невеличкого зросту. Дені – 152 см, а Реа – 155 см. Закохані одружилися ще до того, як актор здобув популярність.

"З таким зростом до популярності тобі не досягти", - казали йому на кастингах, а він відповідав, що свою зірку він уже має – і це Реа. Сама вона допомогла йому позбутися комплексів.

ДЖЕЙСОН СТЕЙТЕМ та РОУЗІ ГАНТІНГТОН-ВАЙТЛІ

Актор Джейсон Стейтем і модель Роузі Гантінгтон-Вайтлі належать до найкрасивіших пар Голівуду. Вони разом уже 5 років. Їхньому коханню не заважає ні 24-річна різниця у віці, ні різниця у зрості.

Янгол Victoria's Secret вища за Джейсона на 6 см. Роузі завжди супроводжує свого коханого на світських подіях і робить це на високих підборах.

Наприклад, Ніколь Кідман має зріст 180 см. Тож усе життя поряд із нею нижчі за неї чоловіки. Та для справжніх почуттів це неважливо.

Дивіться також 7 серіалів про кохання, які можна подивитися за день.