1+1 розпочали зйомки комедійного детективу «Джек & Лондон»

Телеканал 1+1 розпочав зйомки серіалу «Джек & Лондон» разом із медіасервісом MEGOGO

Телеканал 1+1 у партнерстві із медіасервісом MEGOGO розпочали зйомки серіалу «Джек & Лондон».

Поділитися:

«Джек & Лондон» – це  комедійний детектив, у якому покажуть історію молодого успішного столичного юриста Влада. Він намагається позбутися «мани», адже вважає, що розмовляє з Джеком – собакою свого брата Леоніда.

За сюжетом серіалу, Владу доведеться відмовитись від перспективної кар’єри у Лондонському суді.  Натомість він буде змушений врятувати рідне містечко Зоря від екологічної катастрофи та з’ясувати, хто підставив та запроторив до в’язниці його рідного брата-поліцейського Леоніда. І єдиним союзником і помічником Влада буде пес Джек, з яким, як виявляється, навіть таки є про що поговорити.

джек і лондон

Творці серіалу зазначають, що це буде серіальна історія з екстраординарним сюжетом, комедійним, але водночас глибока та змістовна.

«Кожен знімальний день – це буде випробування для всієї знімальної групи. Мушу сказати, що це – найскладніший сценарій у моєму житті. Зараз головне наше завдання не просто створити класну історію, а візуально передати глибинну трансформацію  головного героя. Інколи собака може допомогти навіть найбільшому циніку стати людяним. Чи відбудеться це з Владом, глядачі побачать вже після прем’єри», – розповідає режисер-постановник серіалу Олександр Ітигілов.

Джек і Лондон

Кастинг собак на головну роль – Джека тривав понад рік, її отримав бульмастиф Морган. Для чотирилапого ця роль стане дебютною у кіно.

собака из нового фильма Джек и Лондон

У серіалі зіграють відомі актори: Дар’я Петрожицька, Остап Ступка, Георгій Поволоцький, Дмитро Белякін, Микола Боклан, Сергій Калантай, Анастасія Цимбалару, В’ячеслав Гіндін та ініші.

Над виробництвом продукту працює команда SFERA FILM на замовлення 1+1 у партнерстві з медіасервісом MEGOGO.

Продюсери від телеканалу 1+1 – Максим Кривицький, Олена Єремєєва, Дарина Жукова та Христина Шкабар.

Продюсерка від MEGOGO – Анна Артеменко.

Продюсер від SFERA FILM – Дмитро Сафановський, Вадим Червяков.

Режисер-постановник – Олександр Ітигілов. Автор сценарію – Марк Лимаренко. 

За добу до всеукраїнської телевізійної прем’єри на «1+1» відбудеться ексклюзивний допрем’єрний показ на MEGOGO. Допрем'єрний показ також буде здійснений на VOD-платформі 1+1 Video та партнерському проекті 1+1 медіа – Київстар ТБ.

Слідкуйте за новинами 1+1 та не пропустіть нові подробиці серіалу «Джек & Лондон».