Дар’я Петрожицька зізналася, з ким цілувалася на знімальному майданчику серіалу «Джек & Лондон»

Дар'я Петрожицька розповіла про поцілунки на зйомках серіалу Джек & Лондон
Instagram/petrozhitskaya

Актриса Дар’я Петрожицька у шоу «Твій день» розповіла про те, як проходили зйомки серіалу «Джек & Лондон».

Поділитися:

Актриса Дар’я Петрожицька, яка зіграла ветеринарку Дашу у серіалі «Джек & Лондон», завітала сьогодні до шоу «Твій день». І не одна, а в компанії свого колеги по серіалу – бульмастифа Мограна, який втілив на екрані собаку Джека. Дар’я розповіла про роботу над серіалом, омріяні ролі та про те, з ким цілувалася на знімальному майданчику комедійного детективу.

Вчора відбулася прем’єра детективного комедійного серіалу «Джек & Лондон» на 1+1. Одну з головних ролей у ньому, ветеринарку Дашу, грає актриса Дар’я Петрожицька. Про свою роль вона розповідає:

«Я не можу сказати, що я була інакшою від себе самої, бо я люблю тварин».

Петрожицька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За лаштунками комедійного детективу «Джек & Лондон»: «Телесніданок» показав, як знімали серіал

Даша згадує – у неї було багато партнерів-тварин на знімальному майданчику. Це собаки, коза, білка, навіть змія. Актриса каже – зніматися з тваринами їй комфортно, єдине, з ким було трохи страшно – це змія. Вона розповідає:

«В серіалі у мене буде сцена зі змією, то я трохи боялася».

Петрожицька розказує – на знімальному майданчику тваринам завжди комфортно, поводяться з ними гарно. Дивіться подробиці залаштунків «Джек & Лондон» від «Телесніданку»:

На запитання, ким би Даша була, якби була твариною, вона відповіла:

«Я була би білкою. Мене в університеті навіть називали білкою».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зворушливі фільми про тварин: кіноісторії про розум та відданість песиків

Про те, які ролі Петрожицька більше любить, комедійні, чи драматичні, акторка сказала, що не може обрати. Те, що їй однозначно цікаво – це грати персонажів, які максимально не схожі на неї. Дар’я зізнається:

«Я мрію про історію, як у Емілії Кларк з її Дейнеріс Таргарієн з «Гри престолів».

Брюнетка Емілія Кларк у всевітньо відомому серіалі зіграла не схожу на себе блондинку Дейнеріс Таргарієн. Такі перевтілення зовнішності та характеру дуже подобаються Дар’ї Петрожицькій і вона мріє про них у майбутньому.

Петрожицька Джек і Лондон

Щодо того, чи планує Дар’я Петрожицька, яка була учасницею «Голосу країни-10», професійно займатися ще й співом, акторка сказала:

«Я думаю, що свого часу це буде».

Ведучих «Твого дня» також цікавило питання про особисте життя Даші. Акторка говорить – поки це питання не коментує. Що Дар’я Петрожицька відповіла Каті Осадчій на запитання, чи не збирається вона заміж, дивіться у відео: 

А на питання «З ким цілується Дар’я Петрожицька», відповіла:

«На знімальному майданчику я цілувалася з Морганом».

Нагадаємо, бульмастиф Морган зіграв у серіалі «Джек & Лондон» роль собаки Джека.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пес, що розмовляє людською мовою – прем’єра серіалу «Джек & Лондон» на 1+1

«Джек & Лондон» – це історія про успішного адвоката Влада, який за збігом життєвих обставин замість продовжити розвивати свою кар’єру вимушений повернутися до рідного містечка і зайняти місце брата у місцевому відділку поліції. Він буде шукати винних у ому, що його брата несправедливо посадили до в’язниці, та паралельно боротися з екологічною катастрофою, яка насувається на місто. А допомагати в цьому йому буде вірний напарник – собака Джек, який, як виявилося, вміє ще й розмовляти. Цікаво, що озвучив собаку у серіалі «Джек & Лондон» музикант, актор і тренер «Ліги сміху» Сергій Бабкін.

Дивіться комедійний детективний серіал «Джек & Лондон» з понеділка по четвер о 20:45 на 1+1.