Прем’єра на 1+1: сьогодні глядачі побачать перші серії комедійного детективу «Джек & Лондон»

Прем’єра на 1+1: сьогодні глядачі побачать перші серії комедійного детективу «Джек & Лондон»

Творці серіалу розповіли цікаві факти про головного героя – бульмастифа Джека

Поділитися:

 Сьогодні, 15 листопада, о 20:45 глядачі телеканалу 1+1 побачать прем’єру серіалу «Джек & Лондон». Це — комедійний детектив, у якому покажуть історію молодого успішного столичного юриста Влада, який заради кар’єри мрії у Лондоні змушений повернутися у своє рідне місто Зоря та виконати важливе завдання боса. Однак неочікувано хід подій змінюється, і найбільшою проблемою цинічного кар’єриста буде собака його рідного брата – Джек, який одного дня…почне з ним розмовляти.

Роль Джека у серіалі дісталась 4-річному бульмастифу Моргану. У кіно – це його перша роль, разом з тим може похизуватись численними титулами та нагородам на собачих виставках. За час зйомок пес не просто опанував акторську майстерність, а став справжнім улюбленцем знімальної групи. Напередодні прем’єри творці серіалу «Джек & Лондон» поділились цікавими фактами зі знімального майданчика, щоб краще познайомити глядачів з чотирилапим актором.

собака Джек і Лондон

► Повне ім’я виконавця ролі Джека — Морган Далі Ленд.

► У серіалі Джека озвучив відомий музикант, тренер «Ліги Сміху», актор Сергій Бабкін. А дві його пісні «Вона знає» та «Бомба-ракета» стануть офіційними саундтреками серіалу.

► Морган дуже не любить конфлікти. Якщо акторам треба було кричати або активно жестикулювати в кадрі, єдина можливість зняти сцену — з першого дубля. Інакше, знаючи, що відбуватиметься, пес надалі відмовлявся виходити в кадр.

► За своєю природою бульмастифа вкрай важко змусити гавкати, а за сценарієм це було необхідно. Вирішити  цю проблему допоміг кумедний випадок – режисер Олександр Ітигілов помітив, що псу дуже не подобається, коли під час переходу адміністративна група переносить стільці підняті ніжками догори. Цей трюк неодноразово спрацьовував під час зйомок.

► Вивчити своє кіноім’я – «Джек» до початку зйомок у Моргана не було часу, але як здивована була вся знімальна група, коли через 2 тижні почувши на плейбеку «Джек, до мене!» голосом головного героя Дмитра Белякіна — пес схоплювався і біг в сторону звуку. Цікаво, що на це ім’я озвучене іншими людьми він не реагував.

Джек і Лондон фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДомашні улюбленці зірок 1+1: розглядаємо кумедні та зворушливі фото

► Заради мистецтва Морган був готовий грати сцени в лікарні не тільки в медичному халаті, а й в бахілах, але в останній момент режисер передумав і вирішив, залишити в кадрі тільки халат.

► Цікаво, що улюбленим місцем відпочинку Моргана під час зйомок виявився «старваген» — вагончик, де перебувають актори. Він завжди просився туди і актори йому ніколи не відмовляли, а гримери навіть запрошували його до себе полежати в фургоні.

Джек і Лондон серіал фото

►Морган дуже швидко вивчив команди режисера. При словах «Стоп, знято!» він першим йшов з кадру і біг до власниці за чесно заробленим смаколиком.

Краще з  виконавцем ролі Джека та іншими персонажами серіалу глядачі 1+1 зможуть познайомитися вже після перегляду перших серій.

Нагадаємо, що над виробництвом продукту працює команда SFERA FILM на замовлення 1+1 у партнерстві з медіасервісом MEGOGO. Генеральний продюсер від телеканалу 1+1 – Максим Кривицький. Продюсери – Олена Єремєєва, Дарина Жукова та Христина Шкабар. Продюсерка від MEGOGO – Анна Артеменко. Продюсер від SFERA FILM – Дмитро Сафановський, Вадим Червяков. Режисер-постановник – Олександр Ітигілов. Автор сценарію – Марк Лимаренко. 

У серіалі зіграють відомі актори: Дар’я Петрожицька, Остап Ступка, Георгій Поволоцький, Дмитро Белякін, Сергій Калантай, Анастасія Цимбалару, В’ячеслав Гіндін та інші.

Дивіться прем’єру серіалу «Джек & Лондон» вже сьогодні о 20:45 на 1+1.

Джек і Лондон

ФОТО: SFERA FILM