Відомий музикант Серій Бабкін озвучить пса – бульмастифа Джека у серіалі 1+1 «Джек & Лондон»

Відомий музикант Серій Бабкін озвучить пса – бульмастифа Джека у серіалі 1+1 «Джек & Лондон»

Вже 15 листопада о 20:45 глядачі 1+1 побачать прем’єру комедійного детективу «Джек & Лондон».

Поділитися:

У серіалі «Джек & Лондон» покажуть історію молодого успішного юриста Влада, який заради кар’єри мрії у Лондоні змушений повернутися зі столиці у своє рідне провінційне містечко. Та неочікувано його життя зміниться назавжди, а на додачу собака його рідного брата – Джек, почне з ним… розмовляти. Бульмастифа Джека у сералі озвучить відомий музикант, тренер «Ліги сміху» та актор Сергій Бабкін.

Джек і Лондон

Пропозиція подарувати свій голос такому цікавому кіноперсонажу одразу захопила Сергія Бабкіна. Як розповів співак, для нього як творчої людини страшенно цікаво озвучити нестандартного героя, стати його голосом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несподівано: Сергій Бабкін опублікував фото з головним героєм серіалу "Гра в кальмара"

Джек і Лондон

«Я з натхненням відгукнувся на пропозицію подарувати свій голос герою серіалу «Джек & Лондон». По-перше, тому що ця робота була  моїм першим досвідом в озвучуванні тварини, для мене це своєрідний виклик. По-друге, мені як акторові дуже цікавий творчий процес. Не кожен день з'являється можливість озвучити пса», — сказав Сергій Бабкін.

Джек і Лондон

Аби краще вжитися в роль Сергій Бабкін буквально стежив за поведінкою, очима, рухами, аби точно знайти вірну емоцію та зрозуміти, як би це сказав пес.

«Я  максимально занурився у процес, шукав нотки, тональність, голосові фарби, щоб це було натурально, органічно та живо. Щоб це був він на 100%, на час озвучення я став ним – Джеком. Я дуже сподіваюсь, що мій персонаж вийде яскравим та об'ємним», — додав Сергій Бабкін.

Над виробництвом продукту працює продакшн «SFERA FILM» на замовлення 1+1 у партнерстві з медіасервісом MEGOGO та  Київстар ТБ. У серіалі ролі зіграють відомі актори: Дар’я Петрожицька, Остап Ступка, Георгій Поволоцький, Дмитро Белякін, Сергій Калантай, Анастасія Цимбалару, В’ячеслав Гіндін та інші.

Джек і Лондон

Продюсери від телеканалу 1+1 – Максим Кривицький, Олена Єремєєва, Дарина Жукова та Христина Шкабар. Продюсерка від MEGOGO – Анна Артеменко. Продюсер від SFERA FILM – Дмитро Сафановський, Вадим Червяков. Режисер-постановник – Олександр Ітигілов. Автор сценарію – Марк Лимаренко. 

Слідкуйте за новинами 1+1 та не пропустіть прем’єру серіалу «Джек & Лондон» 15 листопада о 20:45  на 1+1.

За добу до всеукраїнської телевізійної прем’єри на 1+1 відбудеться ексклюзивний допрем’єрний показ на MEGOGO. Допрем'єрний показ також буде здійснений на VOD-платформі 1+1 Video та партнерському проекті 1+1 медіа – Київстар ТБ.