Голос. Діти 3: Катя Осадча і Юрій Горбунов зізналися, чим їх вразили учасники талант-шоу

Катя Осадча і Юрій Горбунов зізналися, чим їх вразили учасники Голос. Діти 3
1plus1.ua

Зіркові ведучі Голос. Діти 3 розповіли про нове покоління вільних людей.

Поділитися:

Зірки 1+1 Катерина Осадча та Юрій Горбунов,День Незалежності України: Юрій Горбунов відзначає подвійне свято які стали ведучими третього сезону Голос. Діти, у святковому випуску Сніданок з 1+1 поділилися враженнями від знайомства з учасниками вокального шоу.

Катя Осадча зізналася, що вона була вражена розкутістю дітей. За її словами, молоді таланти запитували тренерів Голос. Діти 3, чому вони повернулися до них, і охоче розповідали власні історії.

У їхньому віці я була не такою розкутою, а ці діти дуже відкриті та позитивні. Вони розмовляють, як дорослі, – каже Катя Осадча.

За словами Юрія Горбунова, він у захваті від того, яка величезна кількість талановитих дітей росте в Україні.

Чим менша дитина, тим вона менш зіпсована. Вона талановита та безпосередня. Зіркові тренери Потап і Тіна Кароль мають особливий підхід до дітей, – каже ведучий 1+1.

Юрій Горбунов також розповів, що команда Голос. Діти 3 хвилювалася, як проявить себе новий тренер MONATIK із дітьми. Дуже швидко сумніви залишилися в минулому – в анкетах діти писали, що хочуть потрапити до нього в команду.

Третій сезон Голос. Діти нас здивував тим, що маленькі учасники прийшли на шоу не просто, щоб заспівати і перемогти. Вони прийшли, щоб розповісти своїм одноліткам і дорослим про те, що варто змінити в житті України, – розповідає Катя Осадча.

Нагадаємо, що до річниці Незалежності ТСН.ua переклав пісні «Океан Ельзи» мовою жестів.