Тіна Кароль знову стане тренером вокального проекту Голос. Діти 3

Голос. Діти 3: Тіна Кароль стане тренером вокального проекту
1plus1.ua

Тренер Голос. Діти 3 Тіна Кароль поділилася враженнями від участі в новому сезоні проекту.

Поділитися:

Стало відомо, хто сяде у крісло третього тренера дитячого вокального проекту Голос. Діти 3, який стартує на телеканалі 1+1 уже цієї осені. Тренером нового сезону стане українська співачка Тіна Кароль.

Таким чином, в оновлену тренерську панель третього сезону Голос. Діти увійшли Тіна Кароль, Потап і MONATIK.

Цей сезон особливий, тому що цілих два роки не було проекту Голос. Діти на каналі 1+1. І зараз ми чуємо зовсім інші голоси, бачимо зовсім інше покоління – покоління вільних, – каже тренер Голос.Діти 3 Тіна Кароль.

За словами популярної співачки, вона щаслива бачити нові молоді таланти та розуміти, що у нас таке співоче та професійне майбутнє.

Наші учасники – цей щось неймовірне. Я в захопленні! – каже Тіна Кароль

Нагадаємо, Тіна Кароль10 найстильніших образів Тіни Кароль на Юрмалі втретє сяде у тренерське крісло дитячого вокального проекту. Підопічний співачки Ромчик Сасанчин став переможцем другого сезону Голос. Діти, отримавши в якості призу свій перший кліп від 1+1 Продакшн та пісню «Мамина зірка» від тренера. А пісня «Україна – це ти», в кліпі на яку співачка знялася з учасниками другого сезону проекту, стала неофіційним «дитячим гімном» України і набрала більше 2 млн переглядів на Youtube.

Для співака і продюсера Потапа цей сезон Голос. Діти стане другим. А мультиартист і кумир молоді та дітей MONATIKMONATIK розповів про свій перший день у ролі тренера сяде у тренерське крісло дитячого вокального проекту вперше.

Зараз тренери разом з продюсерами проекту вже приступили до зйомок «сліпих прослуховувань» третього сезону. Тренери відзначають, що учасники Голос.Діти 3 – абсолютно нове покоління дітей, сучасних, яскравих і вільних від стереотипів.

Продюсери розповідають, третій сезон проекту буде орієнтований на найсучасніші музичні тенденції. А шанувальники проекту вже діляться яскравими кадрами зі знімального павільйону з хештегом #голосдіти.