10 виступів участників «Голос країни», які не залишать вас байдужим

Голос країни
Найкращі виступи учасників Голос країни 6
1plus1.ua

Найкращі виступи учасників вокального шоу в Україні.

Поділитися:

10 ваших найулюбленіших виступів учасників «Голос. Діти 3»Вони прийшли на шоу «Голос країни» маловідомими, але завдяки виступам на головній сцені країни стали справжніми зірками українського шоу-бізнесу. Учасники шостого сезону вокального шоу активно експериментували з музикою та ніколи не боялися говорити про свої мрії.

Пропонуємо пригадати 10 найдраматичніших виступів «Голос країни 6».

Костянтин Дмитрієв прийшов на «Голос країни 6», щоб показати глядачам актуальні та сучасні тенденції вокалу та мріє нарешті бути почутим. На «сліпих прослуховуваннях» музикант заспівав хіт Adele «Hello» і потрапив у команду Івана Дорна, який нещодавно став продюсером Костянтина.

На «сліпих прослуховуваннях» суперфіналістка шоу Інна Іщенко виконала пісню «Пливе кача по Тисині» й потрапила до команди Тіни Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль зізналася, хто подарував їй обручку

Спадковий музикант Владислав Каращук, який нещодавно наважився на новий експеримент, прийшов на «Голос країни 6», щоб зробити важливий крок на шляху до музичної кар'єри. Юнаку вдалося дійти до суперфіналу та завоювати велику кількість прихильників.

У прямому ефірі підопічний Івана Дорна заспівав пісню «Running».

Викладач з вокалу Олександра Казакова на «сліпих прослуховуваннях» виконала пісню «Там нет меня». Душевне виконання відзначила Тіна Кароль та переконала Олександру стати членом її команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов розповів, що відбувалося за лаштунками Голос країни 6

Син священика Назар Бецель намагається довести, що творчістю теж можна зробити людей кращими. У прямому ефірі шоу «Голос країни 6» підопічний Потапа драйвово заспівав пісню «Careless».

«Незаміжня, тому що любить жінок» – із такими словами на шоу «Голос країни 6» прийшла Агата Вільчик. Співачка – самоучка, вона не вчилася ані вокалу, ані музиці. Каже, що вона співає так, як відчуває. У півфіналі підопічна Тіни Кароль заспівала пісню «Come together».

На «сліпих прослуховуваннях» Вілен Кільченко виконав пісню Тіни Кароль «Закрили твої очі». Своїм наставником музикант обрав Потапа. На «Голос країни 6» Вілен Кільченко прийшов, щоб довести: попри фізичні проблеми варто працювати над собою та іти вперед.

Донька голлівудського актора Анастасія Прудіус на «сліпих прослуховуваннях» виконала хіт Hozier «Take me to church» і розвернула крісла всіх чотирьох тренерів. Своїм наставником вокалістка обрала продюсера Потапа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 найкращих книг за версією тренера Голос країни 6 Потапа

На «сліпих прослуховуваннях» шостого сезону «Голос країни» П'єр Едель виконав хіт «Whole Lotta» Led Zeppelin і розвернув крісла чотирьох тренерів, але француз обрав Потапа. Мета П'єра Еделя – довести, що лише віра дає можливість жити щасливо та в гармонії зі світом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап розповів про найбільший екстрим у своєму житті

Переможниця шостого сезону «Голос країни» й підопічна Святослава Вакарчука Віталіна Мусієнко заспівала в суперфіналі культову пісню «Україно».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Голосу країни Віталіна Мусієнко вперше побувала у своїй новій квартирі 

Дивіться сьомий сезон «Голос країни» 22-го січня о 21:00 на 1+1. 

Нагадаємо, що нещодавно тренер «Голос країни 7» Сергій Бабкін планує взяти участь у нацвідборі на «Євробачення».

Новини по темі