35-річна Катя Осадча зізналася, чи робила ін'єкції

Голос країни
35-річна Катя Осадча зізналася, чи робила ін'єкції
Фото: Катя Ніколайчук, jetsetter.ua

Напередодні дня народження зірки дізнаємося її секрети краси та молодості.

Поділитися:

Ведуча «Голосу країни» та «Світського життя» Катерина Осадча вміє епатувати своїми ефектними телевізійними образами. При цьому в повсякденному житті зірка віддає перевагу природності, зокрема відмовляється від макіяжу. 

В інтерв'ю jetsetter.ua Катерина поділилася секретами краси, яких дотримується у свої 35 років. Осадча зізналася, що, на жаль, не має часу на спорт, але догляду за шкірою приділяє максимальну увагу.

#1. Чим старшим ти стаєш, тим більше уваги треба приділяти догляду за обличчям та тілом. Я поки що не роблю нічого з серйозних апаратних процедур, але щотижня, по п’ятницях або четвергах, обов’язково відвідую косметолога. Мова йде про загальний догляд (зокрема, очищення та зволоження) з використанням мікротоків.

Звісно, я багато читаю про ін’єкційну косметологію, бачу всі «за» та «проти», але поки що залишаюся в когорті тих, хто від неї утримався. Вважаю, якщо наука йде вперед, ми повинні користуватися її надбаннями, проте ін’єкції ще не достатньо досліджені, щоб знати напевно, що станеться зі шкірою за 10-15 років. Я точно знаю – якщо зморшка зникла в одному місці, вона обов’язково з’явиться десь в іншому.

До того ж тренд на відмову від ботоксу, великих губ та всього іншого набирає обертів у світі. Акторки і моделі показують нам, що старіти красиво можна, треба лише активно доглядати за собою.

#2..До мастхевів належать двохфазне очищення, тонік, сироватка, крем-гель та крем. До цього додаю крем та ретинол під очі. І це щодня ввечері й вранці. (Ретинол — одна з численних форм вітаміну А, який використовують в косметології. — Ред.)

#3. З приходом весни та активного сонця ретинол треба буде відкласти вбік, адже косметологи не радять використовувати його в теплу половину року, і я більше зосереджуся на глибокому зволоженні за допомогою крему з вітаміном B5 та сироватки з вітаміном С.

#4. Постійних вітамінних комплексів я не маю, адже знаходжуся в пошуках свого ідеального. Але регулярно додаю до раціону Омега-3. Інколи проходжу трьохмісячні курси різних комплексів для підтримки організму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Битва суконь: Чий образ вам подобається більше — Кароль чи Осадчої?

#5. У боротьбі зі стресом мене рятують сон та дім. Ми живемо за містом, і догляд за рослинами навесні та влітку мене дуже заспокоює. Відновлюю гру на музичному інструменті, адже я закінчила музичну школу по класу фортепіано. Взагалі для мене найліпший відпочинок — спокійні вихідні вдома, ігри з дитиною та прогулянки на свіжому повітрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча захопила романтичним весняним образом (фото)

Новини по темі