"Я заповнюю простір новими речами та емоціями", — Олександра Заріцька про дім в окупації та нове амплуа на "Голосі країни-12"

Голос країни
Олександра Заріцька розповіла про дім в окупації та нове амплуа на "Голосі країни-12"

Фронтвумен гурту KAZKA пригадала початок повномасштабної війни та розповіла про свою роль на "Голосі країни-12".

Поділитися:

Фронтвумен гурту KAZKA та тренерка "Другого шансу" Олександра Заріцька дала відверте інтерв'ю, у якому пригадала початок повномасштабної війни, дім в окупації, а також розповіла про нове амплуа на "Голосі країни-12".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя мета — популяризувати кримськотатарську музику, та я співаю й українські народні пісні", — фіналістка "Голосу країни-12" Аліє Хаджабадінова

В інтерв'ю сайту ТСН Олександра зізналася, що перші дні були для неї найстрашнішими в житті. Спочатку вона відчувала розгубленість, але потім зрозуміла, що потрібно діяти, адже небезпека була майже на порозі її дому. Далі артистка відправилася до міст, де могла бути корисною, виступати на допомогу Україні.

"Я вирушила до США, де мала важливу місію — розповідати правду про те, що відбувається у мене вдома, якомога голосніше на весь світ. Наразі ми всі повернулись додому. Приїхали майже одразу після звільнення Київської області. Досі з моїми радіємо можливості просто жити тут і дякуємо за це щодня нашим відважним воїнам", — розповідає Олександра.

Олександра Заріцька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренерка «Голосу країни-12» Олександра Заріцька показала свої дитячі фото з Харкова: «Місто вільних, талановитих людей»

Після звільнення Київщини співачка дізналася, що окупанти були в її домі. Вони вивезли безліч техніки та різного майна.

"Після повернення додому я не була впевнена, чи зможу знову відчувати спокій у власному будинку. Але дім лікує, а я лікую його. Я заповнюю простір новими речами та емоціями. А дім наповнює простір всередині мене спокоєм та вдячністю", — ділиться Олександра Заріцька.

Олександра Заріцька

Сьогодні солістка гурту KAZKA продовжує їздити світом, даючи концерти на підтримку України та розповідаючи правду про війну. До вторгнення вона стала однією з тренерок "Голосу країни-12". Це вперше, коли учасниця шоу сіла в тренерське крісло.

"Почуваюся трохи рок-зіркою. Якщо коротко, то мені приємно опинитись в такій сильній команді суддів разом із Андрієм Мацолою, круто спостерігати за талантами, які приходять на шоу та я щаслива стати частиною проєкту, який сама дуже люблю. Абсолютний метч для мене. Крім того, у нашої команди "Другий шанс" на проєкті особлива місія — давати людям ще одну спробу проявити себе та поборотись за перемогу, і це дуже приємно. Мені здається, що це так важливо в житті!"

Дивіться фінал "Голосу країни-12" цієї неділі о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

Фото: instagram/kazka.band

Новини по темі