Ані Лорак знялася в серіалі

Голос країни
Ані Лорак знялася в серіалі

Співачка продовжує дивувати прихильників своїми талантами, працелюбністю і безмежною енергією. По при те, що Ані Лорак активно займається сольною кар'єрою

Поділитися:

Співачка продовжує дивувати прихильників своїми талантами, працелюбністю і безмежною енергією. По при те, що Ані Лорак активно займається сольною кар'єрою, власним продюсуванням, багато часу приділяє своїй сім'ї, зокрема вихованню маленької донечки Софійки, вона стала ще й акторкою!

Нещодавно неперевершена Ані Лорак знялася в серіалі "Сашка", де співачка зіграла саму себе. Про це зірка написала на власній сторінці в instagram, виклавши фото зі студії звукозапису.

''Взяла участь у зйомках серіалу" Сашка" - про життя дівчини сироти. У серіалі зіграла саму себе і заспівала пісню "Сниться сон", якою підтримала дітей сиріт", - написала під фото Ані Лорак.

Фанати радіють цій новині, але щиро дивуються і запитують у співачки, де така красива і тендітна жінка бере стільки сил та енергії, щоб все встигати.

Нагадаємо, що Ані Лорак стала тренером четвертого сезону вокального шоу "Голос країни", який стартує на 1+1 вже 23 лютого.