Анна Ходоровська зустрілася з юними талантами України, Болгарії та Грузії

Голос країни
Анна Ходоровська зустрілася з юними талантами України, Болгарії та Грузії

Переможниця "Голосу країни-3" Анна Ходоровська відвідала Міжнародний фестиваль дитячої творчості "Перлина збирає друзів"

Поділитися:

Переможниця проекту 1+1 "Голос країни-3" Анна Ходоровська відвідала Міжнародний фестиваль дитячої творчості "Перлина збирає друзів", який вже другий рік поспіль проводять на Дніпропетровщині. 

На фестиваль з'їхалися таланти з різних куточків України, а також із Грузії та Болгарії. Учасники фестивалю змагалися у конкурсах вокалу, хореографії, журналістики, краси і моди.

Молода виконавиця Анна Ходоровська була однією із зіркових гостей заходу. 

У день відкриття Ходоровська, в креативній сукні українського дизайнера PASCAL, пройшлася червоною доріжкою, а потім - заспівала на святковому концерті. Надвечір Анна взяла участь у імпровізованій прес-конференції, де юні таланти спробували себе в ролі журналістів. 

"Україна багата талантами і, відвідавши фестиваль, ми в цьому змогли переконатися. Дивлячись на цих дітей, я згадала своє дитинство - воно було таким же яскравим і музичним. Як добре, що в цей непростий для країни час є такі фестивалі, де маленькі артисти можуть себе реалізувати і надихнути своєю творчістю", - ділиться Анна.

Нагадаємо, що у фінальному ефірі проекту "Голос країни. Перезавантаження" Анна Ходоровська представила нову композицію на слова Ліни Костенко і музику Руслана Квінти "Квіти".

Відео за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=4StAtsmNVEc

 

Новини по темі