Наречена Сасанчина розповіла, як познайомилась з Ромою та як повідомила про вагітність

Голос країни
Наречена Романа Сасанчина Іванна розповіла, як повідомила Ромі про вагітність та як вони познайомились
Instagram/sasanchyn_official

Наречена переможця "Голосу країни-10" Романа Сасанчина розповіла подробиці їх особистого життя.

Поділитися:

Наречена Романа Сасанчина, переможця "Голосу країни-10", Іванна, розповіла на своїй сторінці в Інстаграм як познайомилася з Ромою та як повідомила йому про вагітність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни: кастинг вокалістів на 12 сезон продовжено до 20 листопада (правила участі)

Іванна та Роман познайомились через спільних знайомих, а точніше – через хлопця сестри Іванки. Певний проміжок часу вона та цей хлопець жили в одній квартирі:

Я подзвонила йому та попросила, щоб він дав мені ключі від квартири. Він сказав підійти в парк. Я підходжу, а там він з Ромчиком. Так ми й познайомились і з того дня ми разом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наприкінці серпня пара повідомила про те, що очікують на поповнення, а вже в кінці вересня з'ясували, що у них буде дівчинка. Як Іванна повідомила Роману про свою вагітність? Розповіла:

Оскільки я робила вже дуже багато тестів і кожен тест показував одну смугу, вже під самий кінець я була розчарована та навіть впевнена, що там буде одна смуга. Але, думаю, зроблю. До цього завжди розігрувала Рому та казала: "Рома, ти скоро станеш татом" та дивилася на його реакцію. А от на цей раз я його зробила чисто тому що було цікаво. Мені показало одну смугу. Я кричу: "Рома, ходи сюди, ти скоро станеш татом", і поки він доходить до мене на тесті вимальовується друга смуга. Я не розуміла, як, якщо тільки що показало одну, а тут вже друга. Ми були обидва в шоці, але в приємному. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця «Голосу країни» Оксана Муха: «Серце жінки ніколи не вільне. Для того, щоб жінка світилася, вона мусить любити»

Іванка додала: не зробила відео цього моменту, тому що навіть не могла уявити, що це правда може бути. Після цього вона зробила 10 тестів та всі показали позитивний результат.

Дивіться сюжет про наймолодших матусь в шоу-бізнесі:

Новини по темі