Джамала зізналася, як наречений зробив їй пропозицію руки та серця

Голос країни
Джамала зізналася, як наречений зробив їй пропозицію
@jamalajaaa

Джа: «Я була просто у нестямі від злості».

Поділитися:

Коханий Джамали зробив їй пропозиціюПереможниця «Євробачення 2016» і тренер «Голос країни 7» Джамала розповіла, як її хлопець зробив пропозицію руки та серця. За словами Джамали, це сталося після її концерту у Львові та було дуже романтично.

Бекір Сулейманов, якого зірка показала прихильникам лише кілька місяців тому, освідчився Джамалі на Ратуші. Для того, щоб зробити коханій сюрприз, чоловік звернувся по допомогу до PR-директора зірки Дениса Козловського.

Після концерту, близько опівночі, мені зателефонував Денис і сказав, що неймовірний польський фотограф якогось супервидання чекає на мене на Ратуші, – розповіла Джа в ефірі Просто радіо.  

Денис Козловський зумів переконати Джамалу, що їй обов'язково треба поїхати на фотозйомку попри те, що вона втомилася після концерту.

Я була просто у нестямі від злості – я на підборах і в концертній сукні повинна їхати на Ратушу, щоб зробити одне фото! – пригадує Джамала.

Проте, коли співачка піднялася на Ратушу, на неї чекав приємний сюрприз.

Холодно, вітер, дощ. Бачу гарний Львів з висоти пташиного польоту – обертаюся, а тут стоїть мій наречений з квітами, з обручкою. Він мені сказав багато теплих слів і прозвучало «Будь моєю дружиною», – каже Джамала.

Нагадаємо, що нещодавно Джамала вперше розповіла про свого коханого.

Новини по темі