Голос країни: кастинг вокалістів на 12 сезон продовжено до 20 листопада (правила участі)

Голос країни
Кастинг на Голос країни 12 сезон продовжено

Як потрапити на кастинг шоу "Голос країни": читай у матеріалі та заповнюй анкету. Не проґав свій шанс!

Поділитися:

Продюсерська група талант-шоу "Голос країни" вирішила продовжити відбір учасників до 20 листопада через неймовірну кількість охочих потрапити на головне вокальне шоу країни! 

Продюсери шоу зазначають, що цьогоріч просто дивовижне різноманіття персоналій талановитих вокалістів. Зокрема, вже встигли взяти участь в онлайн-кастингу "Голосу країни-12" зразковий батько трьох доньок, портовий вантажник, поліціянтка, хірург, іподиякон та багато інших унікальних та цікавих вокалістів! Настав і твій час засяяти на сцені "Голосу"! Не проґав свій шанс!

Щоб пройти до етапу сліпих прослуховувань потрібно яскраво та оригінально продемонструвати своє вміння співати. Продюсери шоу радять:

  1. Виважено обрати для виконання "саме ту" пісню, що підкреслює тембр голосу та тримає увагу
  2. Виконати її максимально добре та оригінально (так, як ніхто до цього ще не робив)
  3. Відзняти максимально якісно відео, щоб розкрити свій талант!

Щоб взяти участь в кастингу потрібно:

— заповнити анкету можна на сайті casting.1plus1.ua у розділі «Голос країни»;

— завантажити в будь-яку соц.мережу відео з хештегом #голоскраїни #агентиголосу або надіслати відеозапис на сторінку @goloskrainy_official;

— кращі відео учасників будуть прослухані музичним продюсером проекту Русланом Квінтою, і вокалісти отримають можливість виступити на головній музичній сцені країни.

Додаткову інформацію можна отримати за посиланням: casting.1plus1.ua

Голос країни кастинг

Нагадаємо, переможцем 11 сезону шоу «Голос країни» став Cергій Лазановський з Івано-Франківської області. Талановитий співак здобув перемогу у складі команди тренера-дебютанта DOROFEEVA.

Новини по темі