Тренери американського The Voice Гвен Стефані, Каміла Кабелло, Блейк Шелтон та Джон Ледженд підготували сюрприз для українських глядачів "Голосу країни" (відео)

Голос країни
Гвен Стефані у суперфіналі "Голосу країни-12"

Дізнайтеся подробиці у відео!

Поділитися:

Цієї неділі з 19:00 в ефірі телеканалу ТЕТ проходить грандіозний патріотичний суперфінал головного музичного проєкту "Голос країни-12". Окрім виступів учасників, гладачів чекає безліч сюрпризів. Одним з таких стала поява світової зірки Гвен Стефіні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний комплект аерозасобів для бригади ЗСУ – завдяки глядачам "Голосу країни-12" і народному тренеру Андрію Мацолі

Команда "Голосу країни" цього року отримала неймовірну підтримку від творців формату The Voice по всьому світу — із Бельгії, Домінікани, Чилі, Перу, Нідерландів, Непалу, США та багато інших. Особливий сюрприз для українських глядачів підготували тренери американського The Voice Гвен Стефані, Каміла Кабелло, Блейк Шелтон та Джон Ледженд, а також тренери інших адаптацій шоу.

Зірки світових адаптації The Voice з інших країн підтримали українців і записали спеціальне відеозвернення для наших глядачів та музикантів.

"Від сім'ї The Voice тут, у США — до сім'ї The Voice в Україні. Хочемо побажати вам успіхів у великому фіналі сезону! Ми підтримуємо вас, наші серця сьогодні з вами".

Нагадаємо, в останньому епізоді Нокаутів був закритий благодійний збір 3 мільйонів гривень на важливу закупку аерозасобів для цілої бригади на передову. Народний тренер Андрій Мацола додав суму, якої не вистачало, а саме 2 млн 600 тис гривень. У фіналі проєкту, який проходить у неділю, голосуючи за своїх улюблених учасників, глядачі донатитимуть на придбання комплектів для розміновування звільненої української землі на півдні. Адже кошти, отримані від голосування у фіналі, автоматично підуть на цю благодійну мету спільно з фондом компетентної допомоги армії "Повернись живим" і платформою Dobro.ua. Отже, чим більше голосів – тим більше комплектів отримають сапери на Херсонщині.

Новини по темі