Хлопець, який «розбив серце» Джамалі, пройшов вибір наосліп

Голос країни

На сліпі прослуховування «Голосу країни 7» прийшов хлопець, який «розбив серце» зірковому тренеру.

Поділитися:

Вчора на телеканалі «1+1» відбулася прем'єра сьомого сезону головного вокального проекту країни «Голос країни». 

Як і обіцяли творці співочого талант-шоу, «Голос країни 7» вразив новими наставниками, репертуаром та учасниками. Так сюрпризом для глядачів стала участь в «сліпих прослуховуваннях» Наталії Могилевської​Наталя Могилевська розвернула усі крісла на «Голос країни 7» (відео), яка розвернула до себе всіх тренерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На сліпі прослуховування прийшла сусідка Тіни Кароль по гуртожитку.

Ще однією несподіванкою стала поява на головній сцені країни хлопця, який колись «розбив серце» Джамалі. Валерій Величко першим спробував свої сили на проекті «Голос країни 7».

Вокаліст з перших же нот розвернувши крісло Сергія Бабкіна виконанням пісні «Smells LikeTeen Spirit». Потап і Джамала також вирішили позмагатися за талановитого виконавця, натиснувши кнопки. 

Коли новий тренер Джамала повернула крісло, співачка побачила, що перед нею її давній знайомий. Як виявилося, Валерій знімався у кліпі Джамали «Find Me». У спільній відеороботі хлопець зіграв коханого співачки, який розбив їй серце. 

Невже у вас була романтична сцена? - пожартував Потап.

Незважаючи на співпрацю в минулому, своїм зірковим наставником Валерій обрав Потапа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто потрапив до команди Сергія Бабкіна після першого ефіру.

Цікаво, що 28-річний Валерій Величко – актор, який зіграв роль у драматичному серіалі «1+1» «Хороший хлопець», прем'єра якого відбудеться зовсім скоро.

Дивіться «Голос країни 7» – перший випуск від 22.01.2017 онлайн.

Новини по темі