Хто потрапив до команди Тіни Кароль після шостого ефіру

Голос країни
Хто потрапив до команди Тіни Кароль після шостого ефіру
1plus1.ua

Команда зіркового тренера поповнилася трьома незвичайними учасниками.

Поділитися:

Кароль, Вітвіцька та Осадча потрапили у 20-ку найкрасивіших жінок України26  лютого на 1+1 пройшов шостий день сліпих прослуховувань вокального шоу «Голос країни 7». За результатами чергового дня сліпих прослуховувань до команди Тіни Кароль пройшли Галина Шкода, Нарек Геворгян та відома співачка Katya Chilly.

Актриса театру Галина Шкода чуттєво заспівала пісню One Republic «Apologize» та на останніх секундах свого виступу змусила Тіну Кароль натиснути на червону кнопку. Зіркова тренер переконує, що Галина Шкода – справжній талант.

Нарек Геворгян заспівав пісню Gipsy Kings «Un Amor» і змусив усіх глядачів танцювати, а Джамалу навіть підспівувати. Своїм зірковим тренером вокаліст обрав Тіну Кароль.

Відома співачка Katya Chilly, якої глядачі не бачили на екранах понад 10 років, заспівала на «Голос країни 7» пісню «Светлица». Четверо зіркових тренерів впізнали голос вокалістки та були в захваті від її виступи. Katya Chilly довго не могла визначитися, до кого в команду піти. У результаті співачка обрала Тіну Кароль своєю наставницею.

Читайте також, хто пройшов у команду Сергія Бабкіна, Джамали та Потапа.

Новини по темі