Стало відоме ім'я переможця "Голосу країни-12"

Голос країни
Переможець Голос країни 2022

Названо ім'я переможця "Голосу країни-12" у суперфіналі.

Поділитися:

У неділю, 20 листопада, о 19:00 на станції метро Майдан Незалежності у прямому ефірі відбувся суперфінал наймасштабнішого вокального проєкту "Голос країни-12", трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення росії та відновлена за ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з фіналістів “Голосу країни-12” мріє про подорож на Марс, а хто чекає на поповнення в родині: ТОП-5 фактів про талановитих учасників, яких ви могли не знати

Переможницею 12 сезону "Голосу країни" стала Марія Квітка!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи у фіналі (відео)

Марія Квітка: історія шляху на "Голосі країни-12"

Марія — збирачка фольклору та стилістка родом з міста Корсунь-Шевченківський. Вона закохана в етнічні українські костюми та автентичну музику і працює художником по костюмам на телебаченні. Зокрема, підбирає народні вбрання для учасників "Голосу країни" та "Танців з зірками".

Саме робота та закулісне життя надихнули Марію втілити в життя свою мрію співати на великій сцені. Марія Квітка дуже хоче популяризувати автентичну українську народну музику з великої сцени і вважає участь у "Голосі країни" дуже вдалим для цього шансом.

Марія Квітка

Після "Сліпих прослуховувань" Марія Квітка потрапила до команди Олі Полякової, але на етапі "Нокаутів" ледь не покинула проєкт. Дівчину вчасно врятувала команда "Другого шансу", завдяки чому вона змогла сьогодні замагатися за перемогу.

Дивіться виступ Марії Квітки у першому етапі суперфіналу "Голосу країни-12".

Дивіться виступ Марії Квітки у другому етапі суперфіналу "Голосу країни-12".

Новини по темі