Катя Осадча розповіла, як стати моделлю

Голос країни

Ведуча вокального талант-шоу «Голос країни» розповіла, як стати успішною в модельному бізнесі.

Поділитися:

Ведуча вокального шоу «Голос країни» Катя Осадча, яка нещодавно опублікувала фотографію свого модельного минулогоКатя Осадча показала, якою була 20 років тому (фото), розповіла, як стати успішною моделлю.

В інтерв’ю для журналу Pink зірка 1+1 каже, що нарешті зрозуміла, що потрібно замовникам, кого вони насправді шукають. Адже, маючи однакові дані, дехто досягає успіху, а дехто – ні.

Вміти ходити і позувати недостатньо, потрібно розуміти індустрію, вміти правильно себе поводити. Не засмучуватися, якщо вас не обирають, а з’ясувати, чому так відбувається, робити висновки. Не просто худнути заради того, щоб схуднути, а розуміти, що саме потрібно.

Катя Осадча почала свою кар’єру дуже рано: в 14 років вона вже поїхала працювати в Японію. Телеведучу ніхто не вчив самостійності, вона сама приймала такі рішення.

Моєму синові зараз 14 років. Ілля часто мене розпитує, як я наважилася поїхати в Японію. Він теж хоче їхати вчитися, приймати власні рішення з приводу школи.

Ведуча шоу «Голос країни» каже, що зараз вона знає про модельний бізнес набагато більше, ніж тоді, коли працювала моделлю.

На роботі ми були як сліпі котенята, абсолютно без інформації.

Дівчата, які зараз починають модельну кар'єру, знають найдрібніші подробиці про свої контракти: де будуть жити, яким буде графік роботи, де краще снідати, як можна заощадити, що варто брати з собою.

Читайте також найкращі образи Каті Осадчої у 2016 році (фото).

Новини по темі