Команда “Другий шанс”: цікаві факти та біографія фіналістів "Голосу країни-12"

Голос країни
Голос країни-12: шлях до фіналу учасників команди Другий шанс

Історії фіналістів "Голосу країни-12" у команді “Другий шанс”.

Поділитися:

Вже цієї неділі, 20 листопада о 19:00 на телеканалі ТЕТ — суперфінал наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни-12», трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України. За ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів повернувся, щоб нагадати про талант української нації та піснею підтримати моральний дух глядачів, а також допомогти українським захисникам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі імена фіналістів головного вокального проєкту "Голос країни-12"

Команда “Другий шанс”

  • Марія Квітка
  • Марта Ліпчей
  • Марта Любчик

Ім’я четвертого учасника команди “Другий шанс” оголосять під час прямого ефіру фіналу “Голосу країни-12”. Нагадаємо,  одразу після закінчення останнього телевізійного епізоду "Нокаутів" народний тренер Андрій Мацола та солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька оголосили приємну новину для учасників, які вибули на попередніх ефірах. Так, телеглядачі шляхом народного голосування мали змогу повернути одного з вокалістів, який залишив проєкт на етапі "Нокаутів" у команду "Другого шансу". Народне голосування розпочалось на сайті телеканалу 1+1 та тривало 48 годин. Після ретельної перевірки організаторами голосів на достовірність, під час ефіру буде оголошено ім’я учасника, який виступить у команді “Другого шансу”. 

Марія Квітка

Марія Квітка

29-річна талановита українка Марія Квітка з міста Корсунь-Шевченківський - збирачка фольклору та стилістка. Дівчина закохана в етнічні українські костюми та автентичну музику. Марія працює художником по костюмам на телебаченні. Зокрема, підбирає народні вбрання для учасників “Голосу країни” та “Танців з зірками”. Саме робота та закулісне життя надихнули Марію втілити в життя ще одну свою мрію - мрію співати на великій сцені.

Дівчина змалечку любить спів. Марія їздила селами в експедиції, спілкувалася з людьми і записала більше двох тисяч народних пісень. 

Марія Квітка дуже хоче популяризувати автентичну українську народну музику з великої сцени і вважає участь у “Голосі країни” дуже вдалим для цього шансом.

Марта Ліпчей

Марта Ліпчей

Марта Ліпчей з Ужгорода прийшла на "Голос країни", аби довести собі, що вона здатна на щось більше, аніж просто співати на весіллях та корпоративах. 

Після повномасштабного вторгнення Марта їздила із благодійними концертами для ЗСУ, які ініціював Андрій Мацола, де виконувала фолькові та культові українські композиції.

Марта Любчик

Марта Любчик

Марта Любчик прийшла на “Голос країни” з мрією популяризувати українську музику. 

Її мрія має свою унікальну родинну історію. Бабуся та дідусь Марти співали українські народні пісні на усі свята. Вони познайомились у Сибіру, куди були вислані їх родини. Дідусь Марти був в УПА. 

Март Любчик хоче, щоб український фольклор та українська пісня цінувались, оскільки вважає культуру фундаментом будь-якої успішної держави. 

Дивіться, як проходили останні Нокаути у команді "Другого шансу":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний комплект аерозасобів для бригади ЗСУ – завдяки глядачам "Голосу країни-12" і народному тренеру Андрію Мацолі.

Дивіться суперфінал «Голосу країни» 20 листопада о 19:00 на телеканалі ТЕТ через український сервіс цифрового інтерактивного телебачення "Київстар ТБ".

Новини по темі