Команда Потапа: Цікаві факти та біографія фіналістів "Голосу країни-12"

Голос країни
Голос країни-12: шлях до фіналу учасників команди Потапа

Історії фіналістів Голосу країни-12 у команді Потапа

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі ТЕТ показали другий епізод “Нокаутів” наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни-12», трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України та відновлена за ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли. Це був останній телевізійний епізод напередодні суперфіналу, який глядачі зможуть побачити 20 листопада о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСтали відомі імена фіналістів головного вокального проєкту "Голос країни-12"

Команда Потапа

  • Каріна Столаба
  • Павло Нажига
  • Василь Палюх
  • Михайло Цар

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖТри мільйони гривень для українських захисників та повернення улюбленого вокаліста до команди “Другого шансу”: чим вразив новий епізод «Голосу країни-12» на ТЕТ

Каріна Столаба

Каріна Столаба

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧому на сцену "Голосу країни" повернулася суперфіналістка шоу "Голос. Діти" Каріна Столаба (ЕКСКЛЮЗИВ)

Каріна Столаба була справжньою зіркою дитячого вокального проєкту «Голос. Діти». У команді «Время и стекло», де однією з тренерів була DOROFEEVA, дівчина, що дійшла до суперфіналу. За підтримки Наді Дорофєєвої Каріна з'їздила на навчання до Лондона, де вчилась писати власні пісні. Дівчина мріє стати співачкою та наполегливо крокує до своєї цілі. 

На сліпих прослуховуваннях Каріна розвернула усі чотири крісла на сцені. Однак, попри свою любов та прив'язку до Наді, цього разу Каріна обрала команду Потапа, адже хотіла бути почутою саме продюсером. У свої 17 дівчина зазначає, що вже готова боротися за місце у шоу-бізнесі з більш досвіченими виконавцями.

Дивіться виступ Каріни на Нокаутах:

Павло Нажига

Павло Нажига

Молодий татусь із Чернівців Павло Нажига прийшов на "Голос країни" заради своєї мрії, а також стати справжнім прикладом для своїх діток. Павло майже цілодобово працює: співає на весіллях, працює ведучим у караоке. А все задля того, аби просто прогодувати свою сім'ю. Невдовзі Павло стане багатодітним батьком - його дружина вагітна третьою дитиною.

Павло не звик жалітися, однак вже дуже втомився від такого ритму життя. Павла на його шляху до мрії дуже підтримує його дружина, а діти для нього - справжня втіха. Тому Павло Нажига прийшов на "Голос країни", щоб вирватись із замкнутого кола та підкорити велику сцену, адже участь у проєкті для нього - це шанс змінити своє життя.  

Дивіться виступ Павла на Нокаутах:

Василь Палюх

Василь Палюх

22-річний іподиякон з Волинської області Василь Палюх прийшов на "Голос країни", аби популяризувати академічний спів та співати церковних пісень з великої сцени. Хлопець працює у храмі. На сліпих прослуховуваннях Василь розвернув крісла усіх тренерів, окрім Олі Полякової, а своїм наставником обрав Потапа.

Василь Палюх походить зі звичайної родини. Його тато працює водієм, а мама - у школі. Батьки з дитинства водили хлопця в храм на служби, а він приходив додому і наспівував церковні піснеспіви. З того часу у Василя, за його словами, є два основних покликання у житті : музика та віра у Бога. Василь Палюх працює іподияконом у храмі і в його обов'язки входить допомагати проводити служіння та співати молитви.

На "Голос країни" Василь прийшов, аби здійснити свою мрію, та співати з великої сцени. 

Дивіться виступ Василя на Нокаутах:

Михайло Цар

Михайло Цар

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧому на сцену "Голосу країни" повернувся фіналіст "Голосу. Діти": історія Михайла Царя

21-річний Михайло Цар з Чернівців мріє нарешті покінчити з роботою, яка не приносить задоволення та продовжити свій музичний шлях. Михайло був суперфіналістом другого сезону “Голосу. Діти” у 2015 році. З того часу минуло 7 років та багато чого змінилося. Після участі у шоу 14-річний Михайло багато виступав і навіть їздив з Потапом у тур. Однак у 16 років у Михайла розпочалася мутація голосу і це стало справжнім ударом для хлопця. 

Зараз Михайло закінчив коледж та працює консультантом у меблевому комплексі. Проте зазначає, що це заняття йому не до душі — хотів би далі розвиватися як музикант. Михайло мріє нарешті покінчити з роботою, яка не приносить задоволення та продовжити свій музичний шлях.

Дивіться виступ Михайла на Нокаутах: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний комплект аерозасобів для бригади ЗСУ – завдяки глядачам "Голосу країни-12" і народному тренеру Андрію Мацолі

Народний тренер Андрій Мацола та солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька зробили учасникам, які вибули на етапі Нокаутів, справжній подарунок. Так, телеглядачі шляхом народного голосування зможуть повернути одного з вокалістів, який залишив проєкт на етапі “Нокаутів”, у команду “Другого шансу”. Таким чином, глядачі подарують учаснику другий шанс — можливість боротись за перемогу в фіналі. Народне голосування розпочалось на сайті телеканалу 1+1 одразу після закінчення останнього телевізійного епізоду “Нокаутів” та триватиме 48 годин. Імʼя переможця голосування дізнаємося у суперфіналі наступної неділі на телеканалі ТЕТ. Нагадаємо, минулого сезону таким чином телеглядачі повернули до проєкту Сергія Лазановського, який врешті переміг у “Голосі країни-11”.

Віддати голос та повернути улюбленого учасника можна за посиланням.

Дивіться суперфінал «Голосу країни» 20 листопада о 19:00 на телеканалі ТЕТ через український сервіс цифрового інтерактивного телебачення "Київстар ТБ".

Новини по темі