Музична імпровізація від Katya Chilly, Джамали і Бабкіна викликала шквал емоцій (відео)

Голос країни

Після виступ Katya Chilly на сцені «Голос країни 7» соціальні мережі просто вибухнули відгуками користувачів.

Поділитися:

Виступ Katya Chilly викликав бурхливе обговорення в соцмережахГоловним відкриттям минулого випуску «Голос країни 7» став виступ легендарної української співачки Katya Chilly, якої не було на екранах більше 10 років. За словами вокалістки, вона прийшла на шоу, щоб співати, а не конкурувати.

Перш ніж прийняти рішення, кого з тренерів обрати своїм наставником, Katya Chilly попросила дати їй невелику паузу, під час якої Джамала запропонувала заспівати разом.

Katya Chilly, Джамала і Сергій Бабкін влаштували справжню музичну імпровізацію на сцені «Голос країни 7», яка викликала захват у глядачів. Після чого, своїм наставником Katya Chilly обрала Тіну Кароль, зазначивши, що для неї самої це несподіваний вибір.

Після виступ Katya Chilly на сцені «Голос країни 7» соціальні мережі просто вибухнули захопленими відгуками користувачів.

Зауважимо, що співачка вийшла на сцену босоніж, а заспівала, сидячи на підлозі в «позі лотоса». Пісня «Світлиця» у виконанні нової підопічної Тіни Кароль зачарувала всіх зіркових тренерів.

Я в повному захваті! Це неймовірно. Я з перших нот зрозуміла, що на сцені стоїть великий музикант, - сказала Джамала.

Нагадаємо, що нещодавно авторка музики до фільму «Розщеплені на атоми» взяла участь у виборі наосліп.

Новини по темі