На сліпі прослуховування прийшла сусідка Тіни Кароль по гуртожитку

Голос країни

Колишні сусідки після довгої розлуки возз'єдналися на «Голосі країни 7».

Поділитися:

Одна із учасниць першого етапу сліпих прослуховуваньХто потрапив до команди Тіни Кароль після першого ефіру вокального шоу«Голос країни» Аліса Петрик чуттєво виконала пісню «Send my love». Тембр голосу жінки вразив Тіну Кароль, і та розвернула своє крісло. Як виявилося, Аліса Петрик – це сусідка Тіни Кароль по студентському гуртожитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто потрапив до команди Сергія Бабкіна після першого ефіру

Я розумію, що я чую тембр. Є страх, переживання у цієї людини. Десь вона мені близька, десь з минулого. Я просто чекала до кінця. – поділилась Тіна Кароль.

Тіна Кароль не змогла стримати емоцій радості, коли побачила на сцені свою давню знайому. Дівчата не лише ділили кімнату у гуртожитку, а й стали близькими друзями.

Тіна навіть видала мене заміж – написала слова та виконала пісню на моєму весіллі. – зазначила Аліса Петрик.

Тіна Кароль зізналася, що у гуртожитку Аліса постійно давала їй поради, вчила, як жити.

Учасниця «Голосу країни 7» також також розповіла, якою їй запам'яталася Тіна Кароль. За її словами, співачка була дуже доброю, щирою та хазяйновитою дівчиною. 

Вона завжди прибирала в кімнаті, готувала домашні страви. Вона мене навчила тушкувати буряк. – поділилася спогадами Аліса.

Проте згодом шляхи подруг розійшлися. Тіна Кароль реалізовувала себе як співачка, тоді як Аліса пожертвувала кар'єрою заради сім'ї.

В один момент я зрозуміла, що ці жертви нікому не були потрібні. Я пішла від чоловіка. – розповіла 34-річна учасниця «Голосу країни».

Прийшовши на голос країни, Аліса Петрик повернула свою давню мрію – співати.

Дивіться «Голос країни 7» – перший випуск від 22.01.2017 онлайн.

Читайте також, хто потрапив до команди Джамали після першого ефіру.

Новини по темі