Наталя Могилевська прийшла на сліпі прослуховування «Голос країни 7»

Голос країни

У цьому сезоні «Голос країни» дивуватиме професійними тренерами, концептуальними піснями та зірковими учасниками.

Поділитися:

Творці «Голос країни 7» розповіли, що змінилося у новому сезоні шоуВже цієї неділі, 22 січня о 21-00 на телеканалі 1+1 стартує прем'єра нового сезону «Голосу країни». Організатори обіцяють неймовірне шоу, якого українці ще не бачили.

Боротися за звання голосу країни прагнули понад 5000 кандидатів з усіх куточків України та світу. Наставниками «Голосу країни 7» стануть Джамала, Тіна Кароль, Сергій Бабкін та Потап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Джамала відмовила Потапу 15 років тому.

У цьому сезоні неймовірно сильні учасники. Заявки приходили до нас з усього світу більш ніж півроку. Завдяки цьому, нам вдалося змінити формат, збільшивши кількість «сліпих прослуховувань» до семи епізодів. – розповідає креативний продюсер «Голосу країни» Володимир Завадюк.

Така кількість та географічна охопленість претендентів не дивує, адже переможець проекту отримає запис пісні, кліп та власну квартиру у Києві.

Багато учасників сьомого сезону музиканти вищого пілотажу, які володіють технікою гри на багатьох музичних інструментах. Радує, що учасники приходять на проект настільки підготовленими. – ділиться враженнями музичний продюсер.

Сьомий сезон «Голосу країни» стане унікальним завдяки оригінальному аранжуванню пісень музичним продюсером проекту Русланом Квінтою.

У сьомому сезоні ми працюватимемо з оркестром, до якого увійшли найкращі музиканти країни. Це сезон концептуальної музики тому що ми намагаємося всі пісні змінити, і таким чином здивувати глядачів. – розповідає музичний продюсер «Голосу країни» Руслан Квінта.

Сюрпризом для глядачів «Голосу країни 7» стане участь в «сліпих прослуховуваннях» Наталії Могилевської, яка заспіває перед Тіною Кароль, Потапом, Джамалою та Сергієм Бабкіним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап зізнався, де він познайомився з Бабкіним.

Наталя Могилевська тренер другого сезону «дитячого Голосу», і після того, яка між Потапом і Наталією була перепалка в минулому дитячому сезоні, було б несправедливо не дати їй можливість відповісти йому. – розповідає креативний продюсер «Голосу країни» Володимир Завадюк.

Окрім того, глядачів проекту чекають ще кілька сюрпризів на головній вокальній сцені країни. Ведучими проекту будуть незмінні Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

До зустрічі на прем'єрі «Голосу країни-7» 22 січня о 21:00 на телеканалі 1+1!

Нагадаємо, нещодавно Джамала зізналася, що мріє, аби учасник її команди переміг на Євробаченні.

Новини по темі