Нова пісня MONATIK зчинила фурор на сцені «Голосу країни»

Голос країни

Вчора, в пасхальний вечір, під час прямого ефіру на телеканалі «1+1» визначилися фіналісти головного вокального проекту країни «Голос країни-7».

Поділитися:

Ними стали Віра Кекелія з команди Сергія Бабкіна, Інгрет Костенко з команди Потапа, Анна Кукса з команди Джамали і Олександр Клименко з команди Тіни Кароль. Саме цих учасників обрали телеглядачі шляхом телефонного і смс-голосування, і тепер їм належить боротися за перемогу в суперфіналі проекту, який відбудеться 23 квітня на телеканалі «1+1». Варто зазначити, що на загальний результат вплинув також голос тренера, 100% якого були розділені між двома півфіналістами.

Відкрив ефір тренер проекту «Голос.Діти-3» MONATIK піснею «Упали в любовь и ударились в танцы». Артист привітав усіх зі світлим святом Великодня і своїм запальним виступом змусив всіх тренерів танцювати.

До грандіозного фіналу головного вокального проекту країни «Голос країни-7» залишилося зовсім небагато часу. Вже наступної неділі, 23 квітня, о 21:00 на телеканалі «1+1» в суперфіналі глядачі визначать переможця, який завоює горде звання «голосу країни» і отримає головний приз - пісню, тримісячну ротацію на радіо «Хіт ФМ», кліп і квартиру в Києві.

Дивіться фінал проекту «Голосу країни-7» наступної неділі, 23 квітня, о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новини по темі