Підопічна DOROFEEVA Наталія Миколаєнко заспівала з Володимиром Дантесом у нокаутах "Голосу країни-12" (відео)

Голос країни
Підопічна DOROFEEVA Наталія Миколаєнко заспівала з Володимиром Дантесом у нокаутах Голосу країни-12 (відео)

Не пропустіть запальний виступ Наталії Миколаєнко під час нокаутів "Голосу країни-12".

Поділитися:

Глядачі телеканалу ТЕТ спостерігають за прем’єрою першого епізоду "Нокаутів" наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни-12», трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України.

Нагадаємо, у продовженні сезону оголошена благодійна мета — переглядаючи випуски, глядачі зможуть допомогти нашим захисникам боротись із ворогом. "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» оголошує благодійну ініціативу під назвою "Твій Голос на аерозасоби для розвідки". Його метою стане збір 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Кожний охочий може долучитись до благодійного збору, зробивши будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

На сцені нокаутів з'явилася підопічна Наді Дорофєєвої — Наталія Миколаєнко. Авторка пісень із Білої Церкви самостійно зробила кавер на пісню "Sasha" українського співака та екс-чоловіка DOROFEEVA Володимира Дантеса, з яким сьогодні виступила на одній сцені. На жаль, напередодні виступу Наталія захворіла, але це не завадило їй успішно виступити у нокаутах "Голосу країни": 

"За день до виступу я дуже сильно захворіла і взагалі не могла говорити. Перед виходом на сцену я хвилювалася, як буду співати. Зараз я це згадую, і стає так цікаво - якими великими здавалися такі проблеми тоді, і як все зовсім по-іншому зараз".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це складно — бути на чужині, коли ти це не обирав, а просто так довелося", — учасниця "Голосу країни-12" Марія Сур

Наталія Миколаєнко під час нокаутів "Голосу країни-12"

Наталія Миколаєнко виступає на благодійних концертах, пише власний україномовний альбом про свободу, цінність часу, любов та Україну. Дівчина також готує мюзикл, щоб надихнути людей жити далі в теперішніх реаліях. 

"Я дуже рада, що "Голос країни" повернувся, бо це ще одна платформа, щоб допомагати нашим хлопцям, нашій Україні. Я хочу подякувати нашим ЗСУ за те, що вони такі мужні, відважні. Ми дуже у вас віримо і чекаємо на вас", — зізнається Наталія. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Між вами була хімія навіть у житті", — Оля Полякова про романтичний виступ своїх підопічних Кліма та Марти Липчей

Наталія Миколаєнко та Володимир Дантес

Привітав Наталію з успішним виступом виконавець пісні "Sasha" Володимир Дантес. За проханням тренерки Наді Дорофєєвої, Наталія та Володимир заспівали разом. До того ж дівчина виконала свою пісню. 

"У цій дівчині така свобода! На сцені вона дозволяє собі робити все, і робить це прекрасно. Вона навіть одягалася для виступу сама", — коментує виступ підопічної Надя. 

У результаті Наталія Миколаєнко сіла на третій стілець. Дивіться виступ виконавиці, а також стежте за каналом 1+1 у телеграм.

Новини по темі