Потап відмовився взяти в команду свою колишню бек-вокалістку

Голос країни
Колишня бек-вокалістка Потапа і Насті прийшла на Голос країни 7
1plus1.ua

Зіроквий тренер «Голос країни» вперше за шоу пожалів, що натиснув на червону кнопку.

Поділитися:

На «Голос країни 7» прийшла дівчина, що приховує своє обличчяЗа лаштунками вокального шоу «Голос країни 7» Марта Адамчук розповіла, чому пішла з колективу Потапа і Насті Каменських, у яких три роки працювала бек-вокалісткою.

За словами нової підопічної Сергія Бабкіна, вона пише пісні та мріє, щоб колись її музика була такою ж популярною, як і зіркових тренерів. Марті Адамчук набридло постійно жити в тіні співаків, тому вона вирішила будувати свою сольну кар’єру.

Я досі страшенно боюся зробити крок у свою творчість. Я прийшла на шоу, щоб показати людям свої пісні й не тримати їх в шухляді, – каже вокалістка.

Перед виступом на сцену Марта Адамчук і не сподівалася, що до неї повернуться всі чотири зіркові тренери. Співачка зізналася, що їй було дуже цікаво, чи впізнає її голос Потап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник команди Потапа вдень займається дітьми, а вночі співає в рок-операх

І що мені тепер робити? Вимикати кнопку? Скажу чесно, я не впізнав тебе, але мені дуже сподобався твій виступ. Сьогодні ти довела, що ти – не бек-вокалістка, а справжня солістка, – похвалив учасницю Потап.

Марта Адамчук зізналася за лаштунками шоу, що вона дуже цінує та поважає Потапа, захоплюється творчістю Тіни Кароль і Джамли, втім, своїм новим наставником вокалістка обрала Сергія Бабкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця команди Сергія Бабкіна представила оригінальний кавер на пісню Джамали «1944»

Я хочу попрацювати з артистом. Мені здається, що енергетично це цікавіше. Вибір зроблений. Мені дуже цікаво, як це буде, – зізналася жінка.

Зауважимо, що на сліпих прослуховуваннях від 05.02.2017 Марта Адамчук виконала пісню Ігоря Талькова «Я вернусь».

Нагадаємо, що нещодавно брат Потапа прийшов на «Голос країни 7».

Новини по темі