Ревнощі Потапа та грандіозні плани Джамали: Чого очікувати від «Голос країни 7»

Голос країни

Новий сезон вокального шоу «Голос країни 7» вразить наставниками, учасниками та репертуаром.

Поділитися:

Чому Джамала відмовила Потапу 15 років томуУже цієї неділі, 22 січня, о 21:00 на каналі 1+1 відбудеться прем’єра грандіозного вокального шоу «Голос країни 7».

За заповітний «голос країни» змагатимуться між собою український музикант Сергій Бабкін, переможниця Євробачення 2016 Джамала, а також наставники попередніх сезонів проекту – співачка Тіна Кароль та шоумен і продюсер Потап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала мріє, щоб учасник її команди переміг на Євробаченні.

Уже на початку сліпих прослуховувань було зрозуміло, що сьомий сезон буде гарячим, бо Потап уже ревнує своїх прихильниць до Бабкіна.

До нього йдуть найкращі співаки. Вони його обирають, особливо дівчата.

Творці проекту обіцяють, що новий сезон «Голос країни 7» вразить наставниками, учасниками, репертуаром. Креативний продюсер «Голос країни» Володимир Завадюк каже, що це сезон експериментів, провокацій і найсильнішого кастингу. 

Співак Сергій Бабкін довго думав над пропозицією бути зірковим тренером нового сезону, так само довго він звикав до темпу «Голосу країни 7». А от співачка Джамала після перемоги на Євробаченні навпаки сповнена рішучості.

Я хочу показати, як учасники моєї команди будуть змінюватися, як співатимуть українською мовою. 

Над створенням проекту працює команда «1+1 Продакшн», що складається із 300 професіоналів, а все що відбувається на сцені і в залі, знімають 30 операторів. Для сьомого сезону було створено 10 тонн різнокольорових світлових неонових декорацій, які стануть яскравою особливістю сезону.

Не пропустіть прем'єру нового сезону «Голос країни 7» уже цієї неділі, 22 січня, о 21:00 на каналі 1+1. Буде гаряче!

Новини по темі