Стала відома дата прем'єри «Голосу країни-7» на «1+1»

Голос країни

Незабаром на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра головного вокального шоу країни.

Поділитися:

22 січня о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться грандіозна прем'єра сьомого сезону вокального проекту «Голос країни» з новим тренерським складом, до якого увійшли Тіна Кароль, Потап, Джамала і Сергій Бабкін.

Українська співачка Тіна КарольНайяскравіші образи Тіни Кароль на вокальному шоу «Голос країни» (фото) вчетверте займе тренерське крісло «Голосу країни». Популярний співак і успішний продюсер Потап стане тренером вокального проекту втретє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап зізнався, де він познайомився з Бабкіним.

Вперше сядуть у легендарне червоне крісло український музикант і учасник популярного гурту 5'nizza Сергій Бабкін та Народна артистка України і переможниця Євробачення-2016 Джамала.

Співачка зізналася, що поєднувати підготовку до концертного туру, організацію весілля з коханим Бекіром Сулеймановим і зйомки в «Голосі країни» буде непросто, але її приваблює можливість експериментувати з молодими талановитими вокалістами на сцені кращого вокального проекту країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала розповіла про весільну сукню своєї мрії

Ведучі «Голосу країни 7» – незмінна і улюблена глядачами телепара Юрій Горбунов та Катя ОсадчаЮрій Горбунов і Катя Осадча розповіли про плани на 2017 рік. Юрій розповідає, що він не очікував почути під час зйомки «сліпих прослуховувань» настільки сильні голоси:

Я кожен раз дивуюся, звідки беруться такі таланти. Мені завжди здається, що сильніше попереднього сезону бути не може. А потім дивишся на учасників нового сезону і не розумієш, як ці голоси з'являються - це щось неймовірне, це фантастика, - каже ведучий.

Сьомий сезон буде наповнений яскравими творчими експериментами, глядачі побачать ще більше реаліті і залаштунків проекту.

Над створенням проекту працює команда «1+1 Продакшн», що складається із 300 професіоналів під керівництвом Вікторії Лєзіної. Те, що відбувається на сцені і в залі, знімають 30 операторів.

Всього на 9 локаціях використовується 200 – 220 тонн декорацій, серед них глядацькі трибуни. Цікаво, що знаменита гіпсова рука, яка прикрашає сцену і стала символом проекту, важить 3,5 тонни.

Для сьомого сезону було створено 10 тонн різнокольорових світлових неонових декорацій, які стануть яскравою особливістю сезону.

Прем'єра сьомого сезону «Голосу країни» продовжить «Рік «Голосу» на телеканалі «1+1», який почався з «Голос. Діти-3». Переможницею третього сезону дитячого вокального проекту стала 12-річна підопічна Тіни Кароль Еліна Іващенко – талановита дівчинка з Броварів, яку виховали 78-річні бабуся і дідусь.

Дивіться також 10 ваших найулюбленіших виступів учасників «Голос. Діти 3»

Новини по темі