Cуперфінал Голосу країни: Прем'єра пісні MOZGI та вражаючі виступи учасників

Голос країни

Цієї неділі, 29 квітня, о 21:00 на 1+1 відбудеться фінал восьмого сезону Голосу країни.

Поділитися:

Цієї неділі, 29 квітня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться фінал восьмого сезону , в рамках якого українці за допомогою телефонного та смс голосування визначать переможця восьмого сезону проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники Голосу країни, які створюють нову українську музику

В рамках прямого ефіру за почесне звання «голосу країни», 3-місячну ротацію на ХітФМ, а також квартиру у ЖК «Щасливий» будуть боротися Олена Луценко з команди Сергія Бабкіна, підопічна Джамали Анна Трінчер, вірменська вокалістка Србуі Саргсян з команди Потапа, а також Андрій Рибарчук, наставником якого є Тіна Кароль.

Суперфінал складатиметься із трьох раундів, після  кожного з яких проект буде залишати один з виконавців. Спершу учасники заспівають сольну пісню, яку ретельно готували цілий тиждень. Під час другого раунду вокалісти вийдуть на сцену у дуеті зі своїм наставником. Третій крок є вирішальним – учасники знову заспівають пісню зі «сліпих прослуховувань». Лінії для голосування відкриватимуться тричі за ефір, а після кожного етапу, голоси глядачів обнулятимуться. Голосування за своїх улюбленців буде можливим ще до початку виступу учасників, тільки-но ведучі у прямому ефірі оголосять про відкриття ліній для голосування.

Вокальний вечір відкриють фіналісти восьмого сезону зі спільною композицією Aerosmith «Dream on». Окрім цього, зірка серіалу «Школа» Анна Трінчер буде боротися за перемогу з танцювальним номером-бродвеєм, Андрій Рибарчук виступить у супроводі шести акустичних гітар, а Србуі Саргсян готує номер, присвячений важливим подіям у світовій історії. 

Також на глядачів телеканалу 1+1 чекає прем’єра літньої пісні від гурту MOZGI, виступ тренерів Голосу країни-8 Джамали та Сергія Бабкіна з їх новими композиціями, а також виступи суперфіналістки Голосу країни-7 INGRET  та суперфіналіста Голосу країни-6 LAUD (Влад Каращук).

Нагадаємо, що квитки на грандіозний фінал Голосу країни-8 можна придбати за посиланням. Дивітьcя Голос країни-8 цієї неділі, 29 квітня, о 21:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Рибарчук зізнався, чи вільне його серце

Новини по темі