Тамара Гвердцителі співає на дев'яти мовах

Голос країни
Тамара Гвердцителі співає на дев'яти мовах

Тренер "Голосу країни. Перезавантаження" Тамара Гвердцителлі знає кілька іноземних мов, має свої артистичні прикмети і любить кататись на велосипеді по селу

Поділитися:

Тренер "Голосу країни. Перезавантаження" Тамара Гвердцителі знає кілька іноземних мов, має свої артистичні прикмети і любить кататись на велосипеді по селу, розповіла вона в інтерв'ю журналу "Ок!".

Співає на дев'яти мовах

"Співаю на дев'яти мовах. Говорю на чотирьох: грузинська, російська, англійська, французька. Італійську розумію, іспанську - трошки. Іврит і українську теж розумію. Коли кілька років тому працювала в Європі, то усвідомила, що без знання іноземних мов не зможу спілкуватися з людьми у студії, з композиторами, режисерами. Тоді було так: знаєш французьку - добре, не знаєш - мерсі і до побачення. І я стала потихеньку вчити. До того ж компанія, з якою я працювала, найняла мені репетитора. Розмовляю я, звичайно, з акцентом, але французи мені це прощають".

Вірить у свої прикмети

"Так, у мене є свої прикмети. Я люблю виходити на сцену з певного боку. Мені дуже складно, коли немає лаштунків. А таке буває в певних залах. Я ж виросла за кулісами, як і мій син. Тому куліси є для нас святим місцем, межею, що розділяє життя і сцену".

Катається на велосипеді

"У мене вдома є один нещасний велосипедний тренажер, на якому я іноді тренуюся. А ще велосипед є у моїх сусідів по дачі. І якщо видається хороший літній день, можна покататися по селу. Сусіди мене всі, звичайно, знають, вітають. Але моїм поїздкам, на щастя, це не заважає".

Яким має бути чоловік

"Є таке чудове слово - благородний. Благородство чоловіка можна зрозуміти по очах, по манерах, по руках, по експресії, пластиці. Навіть коли чоловік мовчить, це можна зрозуміти. Тому що говорити зараз багато навчилися. Я вірю в те, що любов існує".

Нагадаємо, що "Голосу країни. Перезавантаження" стартує в неділю, 2 березня, о 20.45 на 1+1. 

Новини по темі