Три мільйони гривень для українських захисників та повернення улюбленого вокаліста до команди “Другого шансу”: чим вразив новий епізод «Голосу країни-12» на ТЕТ

Голос країни
Чим вразив другий етап нокаутів на Голосі країни

Це був останній телевізійний епізод напередодні суперфіналу, який глядачі зможуть побачити 20 листопада на телеканалі ТЕТ.

Поділитися:

Цієї неділі на телеканалі ТЕТ показали другий епізод “Нокаутів” наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни-12», трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України та відновлена за ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли. Це був останній телевізійний епізод напередодні суперфіналу, який глядачі зможуть побачити 20 листопада на телеканалі ТЕТ.

голос країни

Недільного вечора глядачі дізнались імена ще 8 учасників, які потрапили до фіналу проєкту і боротимуться за перемогу через тиждень. Фіналістом команди Олі Полякової став співочий електрик із Запоріжжя Сергій Соловйов, машиніст бульдозера та учасник “Голосу країни” у Казахстані Дімаш Даулетов та спадкова ворожка Олена Чукаленко. Своє місце у суперфіналі головного вокального проєкту країни в команді Потапа виборола зірка “Голосу. Діти” Карина Столаба, зразковий батько Павло Нажига, який мріє стати відомим співаком, та співочий іподиякон Василь Палюх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУчасник "Голосу країни-12" Дімаш Даулєтов вразив виконанням україномовної композиції (відео)

Дімаш Даулетов

Олена Чукаленко

Також в останньому телевізійному епізоді нокаутів були підбиті підсумки благодійної ініціативи “Твій Голос на аерозасоби для розвідки”, яку проводив «Голос країни» разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим». Переглядаючи випуски, глядачі могли донатити на важливу закупку для цілої бригади українських захисників на передовій – квадрокоптер Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly MoreCombo загальною вартістю у 3 мільйони гривень. Такі пташки допоможуть нашим воїнам ефективно звільняти Україну від окупанта.

До благодійності долучився меценат та тренер команди «Другий Шанс» на «Голосі країни» Андрій Мацола. Своїм внеском у сумі 2 мільйони 600 тисяч гривень він повністю закрив благодійний збір.

«Як ініціатор повернення «Голосу країни», я додаю суму, якої не вистачає, – два мільйони шістсот тисяч гривень – до зібраних глядачами коштів. Вони вже передані фонду Повернись живим на платформі dobro.ua, тож повний комплект обладнання для аеророзвідки буде закуплений цього тижня, – каже народний тренер Андрій Мацола. – Сьогодні всі ми маємо одну мету й одну мрію – це наша спільна перемога, тож наближаємо її разом».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУчасниця “Голосу країни” Марія Квітка здивувала зміною образу у нокаутах (відео)

Окрім того, подією на “Нокаутах” стало жеребкування, завдяки якому Аліє Хаджабадінова, Михайло Цар та  Ганна Кіндзерська були розподілені між командами тренерів. Жеребкування відбулося шляхом рандомного вибору.

У жеребкуванні взяла участь кримськотатарська співачка Аліє Хаджабадінова. Як і всі кримські татари, Аліє втратила свій дім навесні 2014, коли на її землю прийшли російські окупанти. В той час вона працювала у театрі, розпочинала кар’єру співачки, але все вмить обірвалося. Аліє залишила Крим, бо не могла більше жити в атмосфері тотального терору і шпигунства. У 2015 році дівчина переїхала до Києва та почала працювала у IT-компанії.

Завдяки жеребкуванню Аліє Хаджабадінова стала учасницею команди DOROFEEVA та отримала шанс боротися за перемогу у суперфіналі.

Аліє Хаджабадінова

Співачка з багатодітної родини Ганна Кіндзерська, яка неодноразово вражала своїм співом тренерів та телеглядачів, шляхом рандомного вибору опинилася у команді тренера-дебютантки Олі Полякової.

“П’ять хвилин тому я сказала, що хочу, щоб в моїй команді була така талановита вокалістка як Аня. Анечка, я дуже щаслива, що ти тепер в мене, я бажаю тобі перемоги”, - сказала Оля Полякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник "Голосу країни-12" Gera Gerc представив власний трек у стилі реп, який присвятив українській армії

Взяв участь у жеребкуванні і Михайло Цар. У другому сезоні проєкту “Голос. Діти” хлопець потрапив до суперфіналу в складі команди Наталії Могилевської. Після участі у шоу чотирнадцятирічний Михайло багато виступав, але у 16 років все пішло шкереберть - розпочалася мутація голосу. Це стало справжнім ударом для хлопця, він впав у депресію та попрощався із мрією про велику сцену. Довгий час Міша жив звичайним життям, працював менеджером у меблевому магазині, а єдиним, хто і надалі вірив у його талант, був дідусь. Він неодноразово закликав хлопця повернутися до співу, але той боявся розпочати все спочатку. У травні 2021 року дідуся не стало, і Михайло вирішив будь-що повернутися на сцену в пам’ять про рідну людину. Відповідно до результатів жеребкування, хлопець став учасником команди Потапа.

Наприкінці епізоду народний тренер Андрій Мацола та солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька зробили учасникам, які вибули, справжній подарунок. Так, телеглядачі шляхом народного голосування зможуть повернути одного з вокалістів, який залишив проєкт на етапі “Нокаутів”, у команду “Другого шансу”. Таким чином, глядачі подарують учаснику другий шанс - можливіть боротись за перемогу в фіналі. Народне голосування розпочалось на сайті телеканалу 1+1 одразу після закінчення останнього телевізійного епізоду “Нокаутів” та триватиме 48 годин. Імʼя переможця голосування дізнаємося у суперфіналі наступної неділі на телеканалі ТЕТ. Нагадаємо, минулого сезону таким чином телеглядачі повернули до проєкту Сергія Лазановського, який врешті переміг у “Голосі країни - 11”.

Віддати голос та повернути улюбленого учасника можна за посиланням: https://1plus1.ua/golos-krainy/novyny/golos-kraini-12-golosuvanna-za-ucasnikiv-aki-vibuli-na-etapi-nokautiv

Голос країни

Дивіться суперфінал «Голосу країни» 20 листопада на телеканалі ТЕТ через український сервіс цифрового інтерактивного телебачення "Київстар ТБ".

Новини по темі