У "Голосі країни. Перезавантаження" співатимуть футболісти і учасники з Нігерії

Голос країни
У "Голосі країни. Перезавантаження" співатимуть футболісти і учасники з Нігерії

Закінчились зйомки сліпих прослуховувань четвертого сезону грандіозного вокального шоу "Голос країни. Перезавантаження".

Поділитися:

Закінчились зйомки сліпих прослуховувань четвертого сезону грандіозного вокального шоу "Голос країни. Перезавантаження". В новому сезоні на глядачів чекають нові тренери, нова красуня-ведуча Ольга Фреймут, а ще дуже різноманітний і абсолютно інтернаціональний склад учасників.

Виступити на сцені "Голосу країни. Перезавантаження" приїхали талановиті молоді люди з Грузії, Росії, Азербайджану, Білорусі та навіть Нігерії. Дехто з них не розумів тренерів без перекладача, але для зіркових наставників це не стало вирішальним фактором, адже вони слухали лише поклик свого серця, який вів їх до унікальних голосів.

Українці, які також з'їхалися з усіх куточків країни, не менше дивували тренерів. Серед власників розкішного вокалу були юристи, футболісти, психіатри, фізики, працівники фаст-фудів, охоронці, студенти, ба навіть уже давно відомі, але з часом трохи призабуті артисти, які прийшли знову спробувати смак слави. Так, наприклад, серед учасників ми зустріли одну з колишніх вокалісток гурту "Гарячий шоколад", а також Заслужену артистку України!

Були серед учасників і такі, які просто підкорили всіх тренерів своїми неймовірними рідкісними тембрами і прекрасною манерою співу, не маючи жодної вокальної освіти і серйозної підготовки.

Дивіться вражаючі виступи учасників нового "Голосу країни. Перезавантаження" уже зовсім скоро на 1+1.

Новини по темі