DOROFEEVA презентувала кліп на пісню “у твоїй душі”, у якому закликає українців долучитися до відбудови зруйнованого ворогом житла

Голос країни
DOROFEEVA випустила кліп на пісню у твоїй душі (відео)

Адже дім – це особливе місце для кожного з нас.

Поділитися:

Сьогодні, 18 жовтня, українська артистка, тренер «Голосу країни» DOROFEEVA представила новий кліп на пісню “у твоїй душі”.

«Дім – це особливе місце для кожного з нас. Дім дарує неймовірне відчуття захищеності. Навіть, якщо навколо небезпека. Дім – це наша фортеця. Втратити дім – це одне з найтяжчих випробувань в житті» – ці слова, з яких починається відео, повертають нас до страшньої реальності, в якій щодня живуть українці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для нас зараз особливо важливо триматися за своє коріння і знати, чиї ми діти", — учасниця "Голосу країни-12" Марія Квітка

DOROFEEVA

DOROFEEVA

Новою відеороботою DOROFEEVA привертає увагу до надважливої проблеми – втрати дому, і напередодні найхолоднішої пори року закликає кожного та кожну донатити на відбудову пошкодженого через війну житла.

На початку кліпу ми опиняємося у реальному домі Наді, наповненому спогадами, речами, залишеними на тих самих місцях  – саме тут вона зустріла війну і провела перші дні: 

«Це кліп, в якому мені не довелося нічого грати. Всі емоції знімалися з перших дублів – справжні сум, біль, страх, здивування… Коли я вперше зайшла до будинку, торкалася всього навколо, як у кіно. Побачила, скільки в мене було косметики, скільки речей, скільки всього – і зрозуміла, що це вже більше непотрібне. Те, без чого я не могла раніше обійтися, стало незначущим. Цінності змінилися».

DOROFEEVA

DOROFEEVA

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни – це промінь сонця у ці темні часи", — Анастасія Паламарь, яка стала додатковою учасницею у команді Потапа

Співачка згадує своє радісне та щасливе дитинство, коли вона тільки мріяла стати артисткою та розпочинала шлях до своєї мрії. Дивіться кліп:

 

Новини по темі