Учасник "Голосу країни-12" Дімаш Даулєтов вразив виконанням україномовної композиції (відео)

Голос країни
Дімаш Даулєтов заспівав українською в нокаутах "Голосу країни-12" (відео)

Гість із Казахстану покорив глядацькі серця.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ в ефірі – прем’єра другого епізоду “Нокаутів” наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни-12», трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України. За ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів повернувся, щоб нагадати про талант української нації та піснею підтримати моральний дух глядачів, а також допомогти українським захисникам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мотивація стала ще більшою", — дівчина з багатодітної родини Анна Кіндзерська про незмінні цілі та свій шлях до фіналу "Голосу країни"

У продовженні сезону оголошена благодійна мета — під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ.  "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Дімаш Даулєтов "Голос країни-12"

На сцені — підопічний Олі Полякової, наш гість із Казахстану Дімаш Даулєтов з україномовним хітом “Намалюю тобі зорі”.

"Для мене велика честь — брати участь в українському "Голосі країни". І я сподіваюся, що мені вдасться заспівати українською на цьому етапі. Звісно, мрію потрапити у прямий ефір улюбленого проєкту", — каже Дімаш. 

Дімаш Даулєтов на "Голосі країни-12"

Хлопець також підтримав усіх українців і побажав мирного неба над головою. 

"Він приїхав до нас в Україну, вивчив пісню українською. Він сам хотів це зробити. Він цінує нашу мову і співав зовсім без акценту —  це круто. Він — голос, тому займає перше крісло", — прокоментувала виступ Дімаша його тренерка Оля Полякова. 

Таким чином, Дімаш Даулєтов стає останнім чвертьфіналістом проєкту "Голос країни-12". Дивіться виступ повністю далі: 

Стежте за 1+1 у телеграм.

Новини по темі