Учасник «Голосу країни» випустив кліп, який переносить до мальовничих Карпат

Голос країни
Учасник «Голосу країни» Art Demur Артем Мурач випустив кліп, який переносить до мальовничих Карпат | 1+1

І розповів у відео чуттєву історію.

Поділитися:

Український виконавець Art Demur (Артем Мурач), відомий своєю участю в «Голосі країни» та співпрацею з представником Австрії на Євробаченні-2017 Натаном Трентом, презентував кліп на українськомовний трек «Про нас».

Відео розповідає життєву історію закоханої пари, яка давно закінчилась. Але вони чомусь ніяк не можуть цього зрозуміти. Хлопець і дівчина сваряться, блукають Карпатами у пошуках одне одного, щоб сказати останні важливі слова, але ніяк не можуть зустрітися. Біда у тому, що їхні дороги давно розійшлися і більше ніколи не перетнуться. 

«Про нас» – це передусім пісня про емоції, почуття, які переживав майже кожен. Чуттєва музика поєднується зі своєрідним монологом: будь-яка історія закінчується, але хіба можна це просто прийняти і відпустити? – розповідає Артем.

Щиру, правдиву історію кохання вирішили знімати у природніх умовах, там, куди не торкалася рука людини. Але зйомки у Карпатах принесли свої труднощі. Команда здолала понад 2000 км шляху, прокидалася о 4 ранку, блукала гірськими серпантинами, мокла під дощем та збивалася зі шляху. Але це, безумовно, вартувало докладених зусиль. Глядач може побачити найкрасивіші заходи сонця, помилуватися величністю Карпат із висоти пташиного польоту і, звісно ж, прожити із героями їхнє особливе кохання.

Ми постаралися зробити історію максимально простою, але в той же час додати їй якоїсь родзинки. Це історія про кохання. Про дивне кохання, – розповідає режисер Дмитро Єлісіченко.

Нагадаємо, «Про нас» це перший сингл з майбутнього альбому Art Demur, який артист планує презентувати навесні. 

Дивися мальовничий кліп просто зараз!

Не пропусти й інші музичні новини:

1.  

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі