Учасниці "Голосу країни" стало зле перед виступом

Голос країни
Учасниці "Голосу країни" стало зле перед виступом

"Голос країни" для багатьох чи не єдиний шанс здійснити свою мрію і потрапити на велику сцену, тож учасники дуже готуються і нервують перед "сліпими прослуховуваннями"

Поділитися:

"Голос країни" для багатьох чи не єдиний шанс здійснити свою мрію і потрапити на велику сцену, тож учасники дуже готуються і нервують перед "сліпими прослуховуваннями".

Не знаходила собі місяця від переживань перед виступом і 20-річна Асмік Широян. Хоча й здобуває диплом психолога, музикою займається з 14 років і вважає її своїм життям.

"Голос країни" - це моя надія, мій шанс. Хочу сказати, що талантом і наполегливістю можна добитися багато чого. Але я хочу, щоб почули мій голос, мій внутрішній голос", - сказала вона перед виходом на сцену.

Для Асмік це перший такий серйозний конкурс. За лаштунками разом із Ольгою Фреймут за неї вболівали її батьки. Вони розповіли, як донька переживала перед сліпими прослуховуваннями.

"Ніч не спала. Сильно переживала, дуже погано було, нудило. З нею взагалі такого не буває", - кажуть вони.

Проте переживання виявилися даремними. За кілька хвилин виступу на голос Широян повернулися всі 4 зіркові тренери і почали змагатися за дівчину, переманюючи кожен до своєї команди. Асмік від радощів не могла стримати емоцій: "Я шокована!". Врешті-решт дівчина обрала собі в тренери Ані Лорак. А співачка зізналася своїм колегам, що просто в захваті від такої сильної учасниці.

Дивіться наступний випуск "Голосу країни. Перезавантаження" 9 березня о 20:15 на 1+1.

Новини по темі