Ведуча «Голосу країни-12» Катя Осадча розповіла, чому в цьому сезоні тренерский склад є особливо унікальним

Голос країни
Ведуча Голосу країни Катя Осадча розповіла, чим унікальний тренерський склад цього сезону шоу

Ведуча «Голосу країни» Катя Осадча розповіла, чим унікальний тренерський склад 12-го сезону шоу.

Поділитися:

Ведуча «Голосу країни» Катя Осадча в інтерв’ю тижневику «Арт-Мозаїка» розповіла, чого чекати у новому сезоні шоу, який стартує вже 23 січня о 21:00 на 1+1. Також ведуча зізналася, чому тренерський склад «Голосу країни-12» вона вважає унікальним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подвійне свято у родині ведучих "Голосу країни" Катерини Осадчої та Юрія Горбунова: що святкують зірки

Катя Осадча зазначила:

«Тренерська четвірка зараз дуже різноманітна та неочікувана. Насамперед вона унікальна тим, що в ній зібрані всі покоління, і це дуже круто. Українська музика та шоу-бізнес виросли до того рівня, що у кріслах тренерів можуть сидіти представники усіх музичних поколінь. Вони однаково популярні, мають велику аудиторію прихильників різного віку».

Осадча Голос

Також, за словами Осадчої, у цьому сезоні «Голосу країни» тренери дуже різні за характерами, тому глядачам буде особливо цікаво спостерігати за їхніми рішеннями і реакціями. Кожен з них має свій підхід, певний пройдений шлях, що дозволить дати учасникам унікальні знання, які можна застосувати на практиці. 

Катя Осадча підкреслила особливі риси кожного зіркового тренера «Голосу країни-12»:

«Потап – це абсолютний хітмейкер, який зростив не одну зірку. DOROFEEVA – голос покоління, переможниця минулого сезону, в неї є крутий досвід і вона розмовляє з молоддю однією мовою. Святослав Вакарчук – це людина з дуже особистим підходом до створення власної музики. Він точно знає, як  зробити популярним не тільки себе, а і інших, він завжди шукає особливі голоси. Оля Полякова – новачок у проєкті, нова кров нашого шоу. Оля як ніхто інший знає як це, йти до своїх цілей та стати відомою, навіть якщо тебе довгий час не визнають. Вона своїм запалом зможе наповнити кожного учасника».

Тож на глядачів «Голосу країни» чекає дуже цікава і запекла боротьба за вокалістів під час сліпих прослуховувань. Кожен тренер прагне отримати у свою команду талановитих і самобутніх виконавців, щоб на повну розкрити їхній потенціал та запалити нових зірок на українській сцені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Голосу країни" Оля Полякова у свій День народження зізналася: "Багато років я була собою незадоволена"

Дивіться перший ефір «Голосу країни-12» 23 січня о 21:00 на каналі 1+1.

Новини по темі