"Зараз у нас одна спільна мета — це наша перемога", — Інесса Грицаєнко про свій шлях до фіналу "Голосу країни" та як змінились її цілі

Голос країни
Інесса Грицаєнко про свій шлях до фіналу Голосу країни-12

Інесса Грицаєнко про свій непростий шлях до великої сцени та як змінились її цілі та мрії.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ в ефірі прем’єра другого епізоду "Нокаутів" наймасштабнішого музичного проєкту "Голос країни-12", трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України. За ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів повернувся, щоб нагадати про талант української нації та піснею підтримати моральний дух глядачів, а також допомогти українським захисникам. 

Нагадаємо, у продовженні сезону оголошена благодійна мета — переглядаючи випуски, глядачі зможуть допомогти нашим захисникам боротись із ворогом. "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» оголошує благодійну ініціативу під назвою "Твій Голос на аерозасоби для розвідки". Його метою стане збір 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Кожний охочий може долучитись до благодійного збору, зробивши будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

22-річна Інесса Грицаєнко вже декілька разів прагнула стати учасницею «Голосу країни», але до цього року їй це не вдавалося. Інесса з 14 років працювала в ресторанах і караоке, щоб заробити на життя, на їжу та найнеобхідніше. Дівчина дуже рано подорослішала. Згодом Інесса створила дует зі своєю сестрою-саксофоністкою Аліною та дівчата почали виступати разом, співаючи різноманітні кавери. Інесса сама пише пісні та мріє після проєкту вийти новою людиною: впевненою в собі артисткою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Гуси» і саксофон: фантастичний кавер на «Голосі країни» виконала Інеса Грицаєнко (дует «Сестра Music»)

На сліпих прослуховуваннях Інесса виступила у дуеті з сестрою-саксофоністкою Аліною, і їхній виступ вразив настільки, що до дівчат повернулося одразу чотири тренерські крісла. Інесса та Аліна виконали відомий хіт Wellboy «Гуси» в дуже оригінальній обробці. Дівчата продовжили виступи на "Голосі країни" разом у дуеті «Сестра Music» у команді Наді Дорофєєвої. 

Інесса Грицаєнко

Інесса Грицаєнко разом із сестрою успішно подолали етапи "Вокальних батлів" та "Нокаутів" та вибороли місце у фіналі "Голосу країни-12". Ексклюзивно для сайту 1+1 Інесса Грицаєнко розповіла, як змінились її цілі та мотивація після початку повномасштабного вторгнення:

"Цілі та мотивація дуже змінились після повномасштабного вторгнення. Якщо раніше у нас були якісь проблеми або просто багато справ, то зараз у нас одна спільна ціль та мета - це перемога! Ми даємо благодійні концерти, виступаємо як в Україні, так і поза її межами. Їздили з благодійними матчами "Динамо Київ" та збираємо кошти на ЗСУ, для наших захисників".

Інесса Грицаєнко

Інесса поділилась, яким бачить майбутнє української музики та на чому необхідно робити акцент задля її популяризації та розвитку:

"Дуже круто, що музична індустрія почала настільки розвиватися в Україні, що ми дізнались про багатьох нових українських виконавців, яким є що сказати, є що показати. Це дуже круто, що українська музика зараз звучить в усьому світі. 

Наша українська музика і українська пісня завжди відрізнялись, вони завжди були з душею. Наші музичні інструменти, зокрема, сопілка, це щось неймовірне. Я вважаю, акцент потрібно робити на щирість і на чесність зі слухачем. Якщо ти співаєш і відчуваєш те, що ти робиш, тебе будуть слухати".

Як Інесса Грицаєнко виступила на Нокаутах, дивіться:

Новини по темі