Фіналісти «Громади» позмагаються за 1 млн гривень

У неділю, 11 березня глядачі 1+1 побачать фінальний випуск реаліті Громада на мільйон.

Поділитися:

У неділю, 11 березня, о 9.50 телеглядачі 1+1 побачать фінальний випуск бізнесово-розважального реаліті Громада на мільйон. У ньому визначиться, яка об’єднана територіальна громада отримає 1 мільйон гривень інвестицій від фонду WNISEF.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники Громади на мільйон створили унікальні тури для мандрівок Україною

До фіналу проекту потрапили Бузька та Печеніжинська ОТГ, які змагатимуться за головний приз, проте на бізнес-балі з нагоди визначення переможця будуть присутні представники всіх громад-учасниць. Щоб отримати 1 мільйон гривень, фіналістам необхідно буде за 3 хвилини представити свою бізнес-ідею та переконати інвесторів, що саме вони гідні перемоги.

Проте, ведучі та інвестори Дмитро Огньов та Ірина Озимок, а також програма USAID-DOBRE приготували неочікувані сюрпризи для всіх учасників проекту за їхні досягнення.

Так, у новому випуску власник найбільшого фермерського господарства з вирощування овець Дмитро Огньов визначить, хто отримає отару з 30 племінних тварин для створення власної ферми. Нагадаємо, одним із завдань для учасників у минулих випусках було будівництво кошари для овець, яка б відповідала найвищим стандартам. Дмитро Огньов відвідає всі кошари та обере найкращу з них, а її власники отримають отару породистих тварин.

Програма DOBRE-USAID, надихнувшись успіхами учасників проекту, приготувала особливий подарунок. Громада, яка вразить представників програми своєю бізнес-ідеєю, отримає 250 тисяч гривень на її реалізацію.

Крім того, для однієї з громад передбачений спеціальний приз. ОТГ, в якій найбільше відчувається нестача професійних кадрів, отримає можливість заключити контракт на п’ять років з висококваліфікованим спеціалістом у необхідній галузі.

Ще одним неочікуваним призом стане навчальна поїздка до Польщі для отримання досвіду та консультації від європейських спеціалістів.

Нагадаємо, під час участі в проекту Громада на мільйон п’ять об’єднаних територіальних громад створили власний унікальний продукт, продемонстрували туристичний потенціал свого краю, заохочували висококваліфікованих працівників до співпраці та змагались за навчальну поїздку до Австрії. У проекті взяли участь Скала-Подільська, Печеніжинська, Новопсковська, Бузька та Княгининівська громади. Проект допоміг телеглядачам побачити, які можливості відкриває процес децентралізації для жителів кожного регіону, та як завдяки незначній сумі грошей прості українці можуть творити великі зміни.

Проект Громада на мільйон був створений «1+1 Продакшн», а реалізується спільно з програмою DOBRE-USAID, яка підтримує розвиток об'єднаних громад в Україні. Головний приз у розмірі 1 мільйона гривень надано американським фондом WNISEF.

Фінальний випуск реаліті Громада на мільйон дивіться у неділю о 9.50 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Громаді на мільйон покажуть, як об’єднаним громадам залучити цінні кадри